Horoskop od srede do petka (8. – 10. februar)

dnevni horoskop
SREDA (8. februar)

Na današnj kulturni praznik bo Luna v raku. Čustva, občutki, domačnost, potreba po bližini in varnosti bodo danes najbolj v ospredju. Čeprav nam Luna v raku daje možnosti lepih, mirnih in prijetnih občutkov, bodo danes na površje prej prišli vsi drugi.

Več pritiskov, občutkov nemoči in nezadostnosti nam bo ob 14.41. uri prinesla opozicija Lune in Plutona. Odzivi na trenutne situacije bodo bolj intenzivni in hkrati neobladljivi.

Še močnejša in burnejša čustva nam bo ob 19.51. uri prinesel kvadrat Lune in Urana. Nemir, raztresenost, nezadovoljstvo in sploh veliko nestanovitnih odzivov bomo deležni. Bolj napeti in nepredvidljivi bomo. Vseeno bo spodbujen sekstil Sonca in Urana, ki se sestavi jutri. Levi in vodnarji znajo biti deležni svoje porcije uspeha. Aspekt nakazuje povečano poslovno uspešnost in podjetnost. Veliko moči, volje, izvirnosti in druženja.

Še zadnja povezava danes, bo kvadrat Lune z R Jupitrom ob 23.00. uri. S temi energijami si res ne bomo mogli nič pomagati. Zelo mirni bomo, leni in obrnjeni vase. Želja po predajanju in uživanju bo povečana.

ČETRTEK (9. februar)

Danes bo Luna ob 10.40. uri prestopila v leva. V nas bo povečana volja in energija. Raje kot doma, bomo zunaj v dobri družbi. Bolj jasno in samozavestno bomo izrazili svoje želje in svoje mnenje. V nas bo več veselja in pozitivnega razpoloženja.

Ob 16.25. uri Luna sestavi opozicijo z Merkurjam, kar nam lahko da nekaj več raztresenosti in vzkipljivosti. Sicer pa se bodo lahko že čutile energije povezovanja Merkurja in Venere. Dvojčki, device, biki in tehtnice bodo to zaznale še najbolj. Povečana bo komunikativnost, prikupnost in prijaznost. Zelo iznajdljivi, spretni in okretni bomo. Ob 18.19. uri bo Luna s trigonom na Venero to še potrdila.

PETEK (10. februar)

V petek bo Luna v levu in čez dan ne bo delala večjih povezav. Super se bomo počutili, še posebno, če smo dobro izkoristili včerajšnje vplive. Pozno ponoči in na prestopu na soboto bo Luna zopet povezala in obudila sekstil Sonca in Urana, ki sta svoje dosegla že včeraj. V nas bo več samozavesti, več odločnosti, veselja in navdušenja. Radi bomo v dobri družbi in radi bomo delili svoje izkušnje z drugimi.

Poleg tega, bomo danes lahko uživali v energijah, ki nam jih bosta prinesla Merkur in Venera. Njun sekstil bo najugodnejši za bike, dvojčke, device in tehtnice. Veliko dinamične energije bomo zaznavali. Povečana bo želja po druženju in spogledovanju. Energije bodo spodbujale našo ustvarjalnost, spretnost, mobilnost in komunikativnost. Ta povezava se sestavi ob 22.18.uri.