Horoskop, nedelja 31. december

dnevni horoskop slika
Zadnji dan v letu 2017 bo Luna v znamenju dvojčka. Hitro in neobremenjeno bomo preživeli čez dan. Vseskozi bo prisotna neka nedolžna navihanost, ki nam bo risala nasmeške na obraz. Več se bomo pogovarjali in iskali načine kako bi popestrili te ure do velikega finala. Silvestrovo je pravzaprav god papeža Silvestra 1. Praznovanje ima tako večji pomen in vrhunec doživi z ognjemetom.

Dinamika in raztresenost bo nekoliko povečana sredi dneva, ko se bo na trenutke najbolje ugrizniti v jezik. Vseeno se v življenju zgodijo tudi tako trenutki in mi se odzovemo kakor najbolje vemo in znamo. Danes ne bomo dajali velike pozornosti na malenkosti in tiste najmanjše napakice, ki nimajo nobenega pomena.

Je pa treba opozoriti na stacionarnega Urana, ki zna v tem obdobju resnično zažgati. Njegove energije bodo nakopičene in lahko smo že videli kakšno nesrečo, ki bi jo lahko pripisali temu stacionarnemu Uranu. Predvsem so v ospredju električni mrki in vse težave povezane z elektriko. To nam prinaša tudi zaplete z moderno tehnologijo ter takšne in drugačne upore, ki poudarjajo svobodo, enakost in pravičnost. Intenzivnost bo prisotna tudi v nas samih, kar nas lahko dela napete, nemirne, raztresene, živčne, direktne, odrezave, drzne, napadalne, celo rušilne. O posledicah ne bomo razmišljali, pomembno bo, da izrazimo svoje nestrinjaje. Toliko večja previdnost naj bo usmerjena prav ob priložnostih, kjer bodo v uporabi pirotehnična sredstva in vse, kar lahko resno poškoduje nas in vse okoli nas. Tudi v prometu bo zaznati povečano nestrpnost.

Kljub vsemu vam želim prijetno praznovanje in veliko lepih trenutkov.