Horoskop, nedelja 25. februar

Dnevni horoskop
Nedeljska Luna bo že v raku. Zaradi povečane dinamike drugih planetov, bodo te nežne, tihe, občutljive energije bolj v ozadju. Vseeno bodo prisotne in tisti, najbolj občutljivi bodo bolj usmerjeni vase in v svoje občutke. Potreba po varnosti in biti z bližnjimi bo izrazitejša, zato bomo raje ostajali doma ali pa bili v družinskem krogu.

Takoj v popoldanskih urah svoj odnos sestavita Venera in Mars. Ta dva ljubimca sta že nekaj časa dohajala drug drugega, danes pa bo napočil čas, da si povemo v obraz, kar si mislimo in kar želimo. Več stresnih in konfliktnih situacij bodo zaznavali ovni, biki, tehtnice in škorpijoni. Če smo včeraj začeli nekaj, bomo danes to zagotovo zaključili. Bolj nepotrpežljivi in nepremišljeni bomo. Močna sila v nas bo govorila iz nezavednega in tako nezavedno in nekompromisno bomo postavljali svoja stališča.

Takoj zatem se združita še Merkur in Neptun v ribah. Te instinktivne in močno intuitivne energije bodo najbolj nagovarjale dvojčke, device in ribe. Svoj pogled bomo usmerjali vase in se nekako zaprli v svoj svet doživljanja in dojemanja. Kot bi bili zaspani in neprisotni, bo v nas več zmedenosti in zbeganosti. Zahtevali bomo več potrpežljivosti in več časa, da se izrazimo na primeren način. V teh naivnih trenutkih, lahko napačno presodimo situacijo, zaradi česar lahko kasneje obžalujemo svojo odločitev. Počasna in nestabilna dinamika se bo poznala tudi v prometu, zato previdno, ko sedete za volan.

Do večera bomo aktivneje zaznavali še harmonično povezovanje Sonca in Saturna. Do večera bo njuno povezovanje spodbujala tudi Luna, zato se bomo lahko dobro pripravili na to, kar nam ponuja. Z več razuma in fokusa bodo nastopili levi, kozorogi in vodnarji. Ničesar ne bomo prepuščali naključju. Z večjim zavedanjem se bomo lotili ovir ali nalog. Jasnost in stabilnost bomo izražali na vsakem koraku in z dobro presojo dajali zanesljive komentarje, ki bodo kazali na pot do uspeha. Bolj tradicionalno in zanesljivo bomo delovali.