Horoskop, nedelja 11. marec

dnevni horoskop slika
Tudi nas bomo pod vplivi zahtevne Lune v kozorogu. Veliko dela nas še čaka in resnično veliko lahko postorimo danes. Brez oklevanja in premišljevanja sprva ne bo šlo, saj se zjutraj neharmonično povežeta Merkur in Saturn, kar bo le še poudarilo to težo in zaskrbljenost. Zelo počasi, a z veliko odgovornostjo bomo poskrbeli za vse. Vzemimo si čas, saj nam drugega ne bo preostalo. Ovire in zastoji, katerim bomo priča v dopoldanskem delu dneva, bodo popoldan manj izraziti.

V pomoč nam bodo energije, ki jih prinaša povezovanje drugih planetov. Opoldan se najprej dovrši eksploziven in dinamičen aspekt Marsa in Urana. To nas bo zagotovo napolnilo z energijo in hitro bomo pozabili na jutranje nevšečnosti. Ovni, škorpijoni in vodnarji bodi najbolj zmogli izkoristiti te neustavljive energije. Te ognjene energije, polne samozavesti in drznosti, nas bodo izzivale, da nekaj konkretno spremenimo, izboljšamo in celo uničimo. Borbenost in tekmovalnost v nas bosta spodbudili naše nezavedne odzive, ki jih resnično ne bomo mogli zagovarjati, vendar bomo trdno prepričani vase. To bo dober vpliv, da razbijemo dnevno monotonost in zaživimo kakor nam ustreza.

Takoj za tem nam svoje energije poklanjata Sonce in Pluton. Tudi to harmonično povezovanje bo zahtevalo svoje. Moč, voljo, magnetizem bodo najbolj zmogli živeti levi in škorpijoni. Moč volje in neustrašnost, bosta še kako dobrodošla pri resnično velikih in zahtevnih projektih, kjer bo treba dati 300%. Pokazali bomo veliko odločnosti zanesljivosti, čemur pa marsikdo ne bo kos. Samo najmočnejši bodo prestali ta test in si častno zaslužili nagrado. Dan bo vsekakor nekaj posebnega.