Horoskop Dvojček

Horoskop Dvojček

Današnji horoskop - Dvojček

Astrologinja Mihaela | 27.06.2022 | Opis glede na trenuten položaj lune

Življenje se bo v teh dneh vrtelo v vašem ritmu, kar pomeni hitro in vznemirljivo. Veliko bo kontaktov, veliko druženja, vznemirljivi pogovori. Seveda bo to dogajanje prinašalo tudi nekaj napete živčne energije in težavo umiriti se in uresničiti lastne zamisli.

Opis znamenja DVOJČEK (21.5. – 21.6.)

Horoskop Dvojček - astrološko znamenje

3. zodiakalno znamenje
Vladar: Merkur
Element: zrak
Kvaliteta: spremenljiv
Barva: rumena, oranžna
Značilnosti: komunikativen, radoveden, trgovec, intelektualen, ljubezniv
Poklic: novinar, trgovina, tehnika, pisanje komercialnih vsebin

Dvojček je spreten, radoveden, duhovit

Dvojček je prvo zračno znamenje. Simbol dvojčkov nakazuje dvojnost, ki je pomembna značilnost tega znamenja. Dvojčki so zelo spretni in ponavadi počnejo več stvari hkrati, tako duševno kot telesno. Večstranskost je zaščitni znak dvojčkov. Zato so pogosto nevrotični in razdražljivi.

Dvojčki so radovedni, duhoviti, vedno v gibanju. Na vse se spoznajo, čeprav zaradi svoje mnogostranskosti nobenega področja ne obvladajo do popolnosti. So zbiralci podatkov. So hitri in iznajdljivi. Osebe so ljubeče, dobrega srca in prijazne. Tudi sposobnost govorjenja in pisanja je običajna pri dvojčkih. To je vsestranska in spremenljiva osebnost.

Večina dvojčkov je površinskih, ki nikoli ne prodre globoko vase. Všeč so jim enostavne stvari. Radi bežijo pred odgovornostjo. Hitro spreminjajo svoje mnenje in stališče.

Dvojček zelo hitro razmišlja

Znamenje dvojčkov je nestrpno do ljudi. Razumejo in razmišljajo lahko hitreje kot večina ljudi. So hitri v umu in kretnjah in vse hočejo takoj. Težko jih je spraviti v nek kalup. Dobro so poučeni in to pričakujejo tudi od drugih. Ker so tako aktivni, hitreje pregorijo. Zato potrebujejo več spanja kot običajni ljudje.

Dvojček se rad pogovarja

Dvojček je znamenje komunikacije. Dvojčki se zelo radi pogovarajo in opravljajo, njihov živahen um pa skače iz teme na temo. V pogovoru živahno gestikulirajo. Ne marajo se vezati in jim je to najtežja stvar. Ljubezen mu pomeni flirt. Dvojček potrebuje živahen, intelektualen odnos s svojim partnerjem. Dvojčki svojim čustvom ne zaupajo preveč. So zelo logični, razumski ljudje.

Dvojček je površen

Najhujša napaka dvojčkov je površnost in treba jo je nadzorovati. Sposobnost hitrega učenja je za dvojčke bistvenega pomena, da se zavejo nujnosti temeljitega premisleka in resnega pogleda na nekatera vprašanja.

Drug problem je nagnjenost k nestanovitnosti, lotijo se več projektov, od katerih večine ne dokončajo.

Dvojček je rojen trgovec

Značilna poklicna področja dvojčkov so novinarstvo, pisanje, poučevanje in delo z mediji nasploh. So rojeni trgovci. Zanj je pomembna svobodna izmenjava idej ter pretehtavanje različnih pogledov. To je znamenje pisateljev. So izjemno spsobni in talentirani. Pa tudi poklici povezani z gibljivostjo in prometom. Dostikrat so iznajdljivi poslovneži. Pretirana ambicioznost ni značilna za to znamenje.