Horoskop, četrtek 5. oktober

dnevni horoskop slika
Hitro, temperamentno, vzkipljivo, burno, zanimivo in niti slučajno dolgočasno. Luna je v ovnu, sestavlja svojo polnost in nam kaže svoj pravi obraz. Danes lahko pričakujemo veliko dogajanja, veliko dinamike in pospešenega ritma. Kar težko bomo ostali zbrani in mirni.

Današnji temperament lahko kljub vsemu uporabimo za večje premike in z vso to energijo lahko tudi veliko naredimo, če le ne bomo preveč zahtevni do sebe in do drugih. Zadajmo si svoje naloge, svoj cilj in se podajmo na pot, k uresničitvi. Ne razmišljajmo preveč, saj današnji dan ni namenjen temu. Polna Luna se dovrši v večernih urah in če bo vreme primerno, se lahko z njo soočimo v živo.
V popoldanskih urah bomo resnično zaznavali več napetosti in nemira. Težko bomo zbrali svoje misli in zaradi tega prehitevali dogodke in sami sebe. Več bo površnosti in nedoslednosti.

Je pa danes poleg Polne Lune na sporedu tudi povezovanje Venere in Marsa. To nam vsem prinaša prav posebno usklajenost in medsebojno sodelovanje. To povezovanje bodo najmočneje zaznavali ovni, biki, tehtnice in škorpijoni. Ker so poleg prisotne energije Polne Lune bomo vsega tega na nekem nivoju deležni prav vsi. Prijetno in harmonično vzdušje nam bo dajalo možnosti, da najdemo zadovoljive rešitve in s skupnimi močmi naredimo korak v želeno smer. To bo povezovanje na zemeljskih energijah, zato bomo lahko zares naredili stvari in ne bomo prepustili strastem ali naključjem, da prevzamejo kontrolo. Partnerstva in drugi ljubezenski odnosi bodo imeli več konkretnih priložnosti, da se odločijo za skupno pot, kakršna koli že bo, da se potrdijo in realizirajo.