Horoskop, četrtek 5. april

dnevni horoskop slika
Četrtek in konec tedna bo zaznamovan z energijami Lune v strelcu. V nas bo več odločnosti in samozavesti. Iskali bomo nove načine kako navdušiti in pokazati svojo pozitivno naravo. Današnja Luna v znamenju strelca nas bo danes opogumljala, da ne bomo klonili drugim manj spodbudnim vplivom, ki bodo v zraku.

Jutranje nespodbudno povezovanje Merkurja in Saturna nas bo vseeno spodbujalo v manj prijetna razmišljanja in odločitve. Zaskrbljenost, obup, celo depresivnost bodo najbolj čutili dvojčki, device pa tudi kozorogi in vodnarji. Včasih smo tako zatopljeni v svoje ideje in v svojo predstavo, da sploh ne moremo pokazati razumevanja do česarkoli drugega. Problem nastane, ko je resnično naša ideja napačna, mi pa je ne priznamo in ne sprevidimo, da bi bilo bolje sprejeti pomoč od drugih. Jutranja vztrajnost nam bo tako vzela nekaj volje.

Popoldanski čas pa nam zna sprva prinesti nekaj več občutljivosti in žalosti. To pomilovanje in pasivnost bomo kmalu zmogli premagati ter se postavili na noge in si postavili nove cilje. Našli bomo voljo in se pogumno soočili s svetom.