Horoskop, četrtek 31. maj

dnevni horoskop slika
V začetku bo Luna še v strelcu. Nekaj optimizma in veselja bo še moč zaznati. V dopoldanskem delu dneva pa bo postalo vse bolj suhoparno in polno obveznosti. To nam bo hitro sporočila Luna v kozorogu. Zresnili se bomo in bolj se bomo zavedali vseh dolžnosti, ki jih bomo imeli. Naredili si bomo najbolj optimalen urnik, ki nam bo na razpolago, da čimbolj uspešno naredimo vse kar si bomo zastavili.

Sredi dneva nas zna presenetiti kakšna prevetritev, ki bo želela spremembe. To bo tista spodbuda, ki nas bo odvrnila od pretirane monotonosti in dolgčasa. Četudi bo prišlo iznenada, bo bolj dobrodošlo saj bomo dobili še eno priložnost.

Nove možnosti nas zagotovo čakajo jutri, saj nas bosta s svojimi energijami navdajali kar dve povezavi. Pozitivno povezovanje Merkurja in Marsa bodo že danes lahko zaznavali dvojčki, device, ovni in škorpijoni. Moč bo čutiti borbenost, odločnost, prodornost in zdravo tekmovalnost. Te energije bodo vsekakor pomagale preiti starokopitnost Lune v kozorogu. Spodbujena bo naša volja in energija.

Svojo povezavo bo sklenila tudi Venera z Jupitrom, vseeno pa bo to del večje povezave v katero je vpet tudi Neptun. To zelo pozitivno povezovanje bodo najmočneje čutili biki, tehtnice, strelci in ribe. Čas bo za povezovanje, za ljubezen, sodelovanje… Pokazali bomo veliko razumevanja, sočutja, empatije. V naslednjih dneh bo ta povezava bolj aktualna, zato se prepustimo tem energijam in ne vztrajajmo pri svojem zaradi svoje načelnosti.