Horoskop, četrtek 29. marec

horoskop devica
Proti koncu meseca nas bo Luna nagovarjala iz znamenja device. To bo kljub vsemu zelo spodbudno obdobje, saj nam spomladanski čas prinese tudi spomladansko čiščenje, ki ga Luna v znamenju device opravi zelo dobro, temeljito in racionalno. Poleg tega si bomo vzeli tudi čas za svoje zdravje in poskrbeli za zalogo vitaminov in mineralov. V soboto pa že nastopi polna Luna in marsikdo bo že lahko začutil te vsiljive misli in dražeče občutke, zaradi česar bo dan bolj nesproščen, nemiren in vzkipljiv.

Čez cel dan pa bodo prisotne tudi energije, ki nam jih bosta dajala Sonce in Saturn, saj bosta v popoldanskih urah sestavila svoj neharmoničen aspekt. Te pritiske in dokazovanje svojih stališč bodo še posebno čutili levi, kozorogi in vodnarji. Težko bomo napredovali in dosegali zastavljene cilje. Današnji dan obeta veliko dela in veliko naporov, ki lahko vzamejo našo voljo in zagon. Zdelo se nam bo, da se nikamor ne premaknemo in da je vsak poskus neploden. Kljub vsemu bomo danes premagovali sami sebe in prav lahko se zgodi, da naredimo premike, ki si jih sploh nismo upali zastaviti. Premagovanje ovir in zidov bo danes naša največja naloga.

Nekoliko kasneje pa nas bo Luna s svojimi energijami odpeljala v kraje in situacije, ko bomo morali priznati svojo ranljivost. Veliko stvari nam ne bo jasnih in sploh ne bomo sposobni delovati razumno.