Horoskop, četrtek 28. september

dnevni horoskop slika
Konec tedna bomo preživeli z Luno v resnem, zadržanem in hladnem kozorogu. Težje se bomo sprostili, saj nam bo dnevna dinamika kazala veliko dela, veliko opravil in zadolžitev. Danes bomo zmogli prenesti več kot sicer, saj ne bomo dajali velik poudarek čustvom. Zatopljeni v delo in obveznosti bomo usmerjeni v svojo pot. Tako bomo dajali občutek odmaknjenosti in nedosegljivosti.

Zjutraj ob pol sedmih se sestavi opozicija Jupitra in Urana, ki je premetavala naše misli in raztresala naše ideje kot veter semena. Tako so nam ostala tista zdrava, kvalitetna, ki nam bodo na dolgi rok prinesla več dobrega. Čas je, da se poslovimo od vseh nepotrebnih idej, celo vzorcev ter začnemo to pot na novo in bolj svobodno.

V popoldanskem času nas bo presenetilo neko bolj prijazno vzdušje, ki ga lahko izkoristimo tako, da pokažemo spoštovanje in pripravljenost pomagati. Dober pogovor ob skodelici kave, bo prav tako zelo konstruktiven.

Večer pa nam bo prinesel več umirjenosti in medsebojne naklonjenosti. Čeprav utrujeni in brez prave volje, bomo znali pokazati svoja čustva in se o njih tudi pogovoriti.