Horoskop, četrtek 28. december

dnevni horoskop slika
V jutranjih urah bo Luna prestopila v bika, kar nam bo prineslo nek mir in potrpežljivost. Včerajšnji dan, bo za nami in ne bomo se obremenjevali s tem kar je bilo. V sebi bomo čutili bomo tisto tiho zadovoljstvo. Potreba po čustveni stabilnosti bo v ospredju, kar pa bi si danes lahko potešili s hrano.

Jutranje pozitivno povezovanje Marsa in Neptuna nam lahko prinese kakšno čudoviti, ne zamisljivo izkušnjo, ki nam bo vzela sapo. To nam lahko prinese celo preroške sanje, zato upam, da ste se naspali, spočili in imeli prijetne sanje.

Na splošno pa bodo danes bolj spodbudne energije. V dopoldanskem času bomo bolj racionalni in odgovorni. Zavedali se bomo svojih nalog in dolžnosti, vendar se ne bomo dodatno obremenjevali zaradi vsega. Kasneje popoldan bo v nas še več razumevanja ter zavedanja lastnih želja in potreb. Bolj razsodni in pravični bomo. Ne bomo se zadrževali. Izrazili bomo tisto kar nosimo v sebi. Zvečer pa nas bo pospremil občutek jasnosti in zbranosti. Bolj prepričani bomo vase in zaradi tega tudi bolj mirni in samozavestni. Znali bomo najti ravnovesje povsod tam, kjer bo to potrebno.