Horoskop, četrtek 26. oktober

dnevni horoskop slika
Luna je v kozorogu. Dovolj je bilo heca in treba bo začeti resno in premišljeno postopati in se začeti vesti odgovorno. Taka Luna nam veliko nalaga in nas spodbuja, da v svojo dnevno dinamiko vnesemo veliko reda in discipline. Dnevna dinamika nas bo tudi danes silila, da naredimo nekaj zase in se postavimo na mesto, ki si ga zaslužimo.

V jutranjih urah bomo najprej začutili še večjo delovno vnemo in kdor bo lahko izkoristil te zgodnje ure, si lahko naredi dober načrt za današnji dan. Kmalu zatem bomo začutili veliko razočaranje in nezadovoljstvo. Žalost, ki se bo porodila v nas, nas ne bo spodbujala, da bi se premaknili naprej. Okoli poldneva bomo začutili veliko stisko in pritisk. Soočenje z realnostjo nas bo spravilo na kolena in težko bomo izrazili vse svoje občutke, ki jih bomo nosili v sebi.

Zvečer pa se povežeta dva krasna, svetla, moška planeta, ki v znamenju škorpijona obetata veliko razkritje. Sonce in Jupiter bosta največ svojih energij podarila levom, strelcem in ribam. Energije razuma, zavesti, znanja, ciljne usmerjenosti, spoznanja in napredka bodo nam vsem prinesle svoje poglobljene informacije. Soočenje z negativnimi stvarmi in nalogami nam lahko prinese velike rezultate in odkritja, o katerih prej nismo razmišljali. Sprejmimo kar nam življenje prinaša in to uporabimo za naš osebni razvoj in napredek.