Horoskop, četrtek 25. januar

dnevni horoskop slika
Luna v biku nam danes poklanja tiste vrste energijo, ki nam vsem prinaša potrpežljivost, umirjenost in zadovoljstvo. Ta zemeljska energija nam vseeno lahko prinese veliko pasivnost in ležernost, zaradi statusa quo, ki ga lahko zavzamemo. Če si bomo zadali cilj, pa ga zaradi svoje vztrajnosti lahko dosežemo.

Jutro nas ne bo nagovorilo s kakšno posebno željo. Prevladovala bo lenoba in pasivnost. Začetek dneva ne bo obetal dobrega dne. Vseeno se prepustimo in se pustimo presenetiti.

Spodbujalo nas bo tudi harmonično povezovanje Merkurja in Jupitra. Če smo včeraj naredili kakšno napako (s povezovanjem Merkurja in Plutona), bomo danes to napako hiteli popravljati in reševati. V nas bo povečan apetit po zbiranju informacij in prenašanju le teh naprej. To bodo zdravorazumski načini komuniciranja. Z velikim zanimanjem bomo sprejemali vse kar nas bo vsaj malo zanimalo. In z velikim entuziazmom bomo raziskovali nova področja, ki bodo pritegnila naše zanimanje. Vsesplošna dobra in pozitivna komunikacija nas bo vodila naprej in naprej.

Sredi dneva bo veljalo splošno prijetno vzdušje. Pomirjeni bomo in si dovolili izraziti svoja čustva in občutke. Znali se bomo povezat in izraziti ljubezen.