Horoskop, četrtek 21. junij

dnevni horoskop slika
Luna nas bo danes nagovarjala iz znamenja tehtnice. Potreba po harmoniji in lepih odnosih nas bo spremljala na vsakem koraku. Svoj navdih bomo iskali v tistem lepem, ki bo imelo nek pomen za nas same. Kljub začetni pomirjenosti in prijetnih občutkih, se dan ne bo odvijal po naših pričakovanjih, zaradi česar nas čaka več nezadovoljstva.

Danes bo v novo znamenje prestopilo tudi Sonce in s poletnim solsticijem vstopamo v astrološko obdobje raka pa tudi v poletni čas. Vstopamo v obdobje, ko si bomo predvsem želeli počitka in sprostitve. To je tudi čas, ko bomo lahko uživali v pridelanih stvareh in v tistem, kar imamo. Veliko pozornosti bomo dali tistemu, kar nas notranje zapolnjuje in se soočali s svojo intimnostjo in zasebnostjo. Znali bomo postaviti meje in poskrbeti tako zase, kot za svoje najbližje.

Proti večeru se bosta v neharmoničen odnos ujela Venera in Mars. Velika ljubimca, ki tokrat ne bosta zmogla pokazati kakšnega razumevanja ali naklonjenosti. Te napetosti bodo najmočneje zaznavali ovni, biki, tehtnice in škorpijoni. Skorajšnja stacionarnost Marsa bo le še doprinesla svoj upor, odpor, borbo in nestrpnost. Odnosi bodo še posebno na preizkušnji in prav tu se lahko zgodijo velike borbe in dokazovanje svoje ˝prave ljubezni˝. Težko bomo pokazali pripravljenost za sodelovanje, saj bomo močno zagovarjali svoja prepričanja.