Horoskop, četrtek 21. december

dnevni horoskop slika
V jutranjih urah je Luna prestopila v znamenje vodnarja. To nam bo prineslo nek občutek razbremenitve, vendar imeli bomo še veliko dela in obveznosti.  Če bomo stopili skupaj in se uspeli povezati z drugimi ljudmi, bomo vseeno lahko uspešni. Kljub vsemu ne bomo ostajali doma ampak si bomo razvedrilo iskali na drugačne načine.

Do popoldanskih ur bodo najbolj prisotne te energije Lune, ki nam bo poskušala prinesti nekaj več razumskosti in spontanosti. V popoldanskih urah svoj prestop v znamenje kozoroga naredi tudi Sonce. To nas bo že pripravilo na večerno srečanje Sonca s Saturnom. V nas bo močan čut za odgovornost. Bolj kot karkoli drugega bomo želeli vzpostaviti nadzor. Moška planeta, ki se povezujeta nas bosta presenetila s svojimi strogo razumnimi načeli in vztrajnostjo, ki bo kazala avtoritativno noto. V nas bo močno izpostavljen čut za spoštovanje in resnico. Vseeno nam bo to povezovanje prineslo svojevrstne obremenitve, lahko celo bolezni. Danes se učimo, kdaj je pravi čas, da rečemo ne.

Zvečer bo vseeno v nas zaznati nekaj več napetosti in jeze. Težko se bomo zadrževali in reakcije bodo prehitevale naš razum. Bolj direktni in zagreti bomo. Merkurjevo ustavljanje nam prav tako ne bo pomagalo, da bi razumsko in jasno povedali, kar mislimo.