Horoskop, četrtek 2. november

dnevni horoskop slika
Četrtkova Luna v ovnu nas bo spodbudila v akcijo in s tem tudi v reakcijo. Prav nič dolgočasen in miren dan je pred nami. Dan bo poln izzivov in tako bodo ure brzele mimo in hitro bomo zaključili dan.

Bližamo se tudi Polni Luni energije ovna bodo ta nemir in vso to napetost le še spodbujale. Težko nas bo zadovoljiti. Vznemirjenost, ki jo bo mogoče čutiti, bo poskrbela za prepire, nesoglasja in podobno. Sredi dneva bodo te energije pritiskov in izsiljevanja še povečane in izrazitejše. Ne bomo si dovolili takih in podobnih napadov, zaradi česar lahko izpademo neizprosni in zahtevni.

Je pa jutri tudi čas, ko se harmonično povežeta Venera in Saturn. Njune energije bodo že danes znali čutiti biki, tehtnice, kozorogi in vodnarji. To povezovanje nosi veliko zrelosti, resnosti, odgovornosti in lojalnosti. V odnosih bo čutiti več stabilnosti in medsebojne povezanosti. To bo tiste vrste naklonjenost, ki jo daje spoštovanje in razumevanje. Ponižno in skromno se bomo zavedali svoje cene in z dobro presojo se bomo odločali komu in kaj zaupamo. To povezovanje pa pri financah prinaša možnost dobrih naložb, ki nam bodo služile še lep čas.