Horoskop, četrtek 12. april

dnevni horoskop slika
Luna je v ribah. Energije nas bodo zadrževale v teh prijetnih in toplih razmerah, kar pomeni, da bomo tudi v jutranjem času želeli ostati v postelji še kakšno minuto dlje. Danes izkoristimo te počasne in pasivne energije za vse lepote tega sveta. Danes je dan za čustva in lahko bomo izbirali med celim spektrom čustev, občutkov in stanj.

Sredi popoldneva bomo čutili nekaj več zadržanosti in dvomov, kar pa nam bo le v pomoč, da se zavemo realnosti. Pokazali bomo še več razumevanja in potrpljenja.

Proti večeru pa se sestavi ena lepših povezav med Venero in Neptunom. To ljubezen in začaranost bodo najbolj zaznavali biki, tehtnice in ribe. Tudi ta vpliv nas bo spodbujal v lepe in pristne odnose, kjer bomo lahko iskali in izkazovali ljubezen. V nas bo veliko nežnosti pa tudi naivnosti. Vseeno se ne skrivajmo ampak se prepustimo lepim trenutkom in uživajmo v vsem lepem, kar nam trenutek prinese. Več bo zanimanja za umetnost in danes si lahko privoščimo tudi kakšen dodatek, ki nas bo osrečeval in nas celo olepšal. Zaupajmo svojim občutkom in se prepustimo.