Horoskop, četrtek 10. maj

dnevni horoskop slika
Danes bo Luna v znamenju rib in to bo v nas zbujalo več čustev in občutkov. In danes bo primeren dan, da vsa svoja čustva tudi izrazimo. Marsikdo izmed nas se bo zavedal svoje ranljivosti in v takih primerih si je dobro vzeti čas zase in za svoje najbolj notranje potrebe. Sočutje, razumevanje, potrpežljivost, podpora… Poiščimo danes te kvalitete tako v sebi, kot pri drugih.

Opoldanski čas bo še izraziteje poudaril vse te nežne energije. Čas bo za lahko a okusno kosilo, po katerem se prileže dobra sladica. Dovolimo si biti kreativni in si naredimo ta del dneva bolj izviren in celo terapevtski.

Kasneje se nam bo prav tako nasmehnila sreča in nas povabila v prijetne razmere, kjer se bomo odlično počutili. Iz nas bo vel nek optimizem in navdušenje. Uživajmo in se prepustimo tem občutkom.

Hitro se življenje obrne in hitro nam priložnost spolzi iz rok. V popoldanskem delu dneva bomo zaznali neko posebno otožnost in nezadovoljstvo. V sebi bomo zaznavali več zmedenosti in neodločnosti.

Večer pa nas bo podprl z močnejšimi energijami. Bolj samozavestni in pogumni bomo. V sebi bomo zaznali tisto odločnost, ki nam je te dni manjkala. Zajeli bomo globok vdih in sami naredili spremembo, ki jo potrebujemo. Sledili bomo toku dogajanja in ko bo potrebno bomo sami prevzeli krmilo v svoje roke ter določili cilj.