Horoskop, 13. september

dnevni horoskop slika
Luna bo v sredo še vedno v dvojčku in mi bomo še vedno delovali bolj spontano, lahkotno in neobremenjeno. Vsaj zdelo se bo tako. Luna bo prav res skakala v odnose z raznoraznimi planeti in nam tako barvala in popestrila to sredo. Tako bomo tudi sami skakali iz enega občutka v drugega in mimo grede zamenjali svoje mnenje in svoje načrte.

Zjutraj bomo zaznali še nekaj spodbude Zadnjega krajca v gibljivih znamenjih. Hitreje in brez oziranja na druge se bomo odločili za svoje naslednje korake. Vseeno bo v tem času spodbujen še en kvadrat, ki se bo dovršil v noči na četrtek. Kvadrat Sonca in Saturna. Predvsem levi, kozorogi in vodnarji, bodo najbolj občutili to povezovanje. Na splošno pa za večino od nas velja, da bomo morali vlagati veliko svoje psihične in fizične moči, da bi dosegli svoje cilje. To nam bo uspelo le s težavo. Z veliko odločnosti, predvsem psihične stabilnosti, zaupanja in usmerjenosti. Čeprav se bo vse to zdelo zelo nedosegljivo in nemogoče, lahko z velikim trudom, vztrajnostjo, odgovornostjo in organizacijo dosežemo veliko. Na koncu dneva bomo zato bolj utrujeni ter brez prave moči in volje.

V popoldanskem času nas bo Luna kljub vsemu spodbujala k pozitivni naravnanosti in odprtosti. Ne bo nam težko narediti dodatno uslugo in z več volje bomo pristopali k težavam in iskali rešitve. Nekaj mirnejših in veselih trenutkov bo zagotovo prišlo prav.

Tudi kasneje nas bo Luna spodbujala, da smo iznajdljivejši, spontani in neobremenjeni. Hitrih misli bomo tudi čas zaznavali hitreje. Brez premisleka bomo rekli tudi kaj neprimernega in težko zadržali vse svoje pomisleke, ki jih bomo imeli. Ta hiter tempo zna v nas sprožiti več vznemirjenja in razdraženosti.