Horoskop, 12. september

dnevni horoskop slika
Hitre, navihane in fleksibilne energije Lune v dvojčkih nas bodo danes spodbujale v akcijo. Vprašanje je, kako uspešni in produktivni bomo. Razumsko znamenj dvojčkov nam ne prinese velikega sočutja in razumevanja. Vse dojemamo bolj na površinski ravni in ne zapletamo se radi v globoke in čustvene debate. Znali bomo pokazati svojo iznajdljivo in prilagodljivo plat, čeprav brez določenih pomislekov, dvomov in sarkazma danes ne bo šlo.

Proti večeru nam bo nekaj spodneslo tla pod nogami in občutek, da se nam je sesul cel svet. Nam bo nosil veliko žalosti, razočaranj in izgubljenosti.

V noči na sredo se sestavi trigon Venere in Saturna, kar bo veliko mero odgovornosti, resnosti in razumevanja dalo predvsem bikom, tehtnicam, kozorogom in vodnarjem. Nekaj teh energij znamo začutiti tudi na današnji dan. V nas bo več zadržanosti, premišljenosti in dvomov. Resne energije, ki jih narekuje to povezovanje, nas bo usmerjalo v resnejše premisleke glede odnosov, financ in vlaganj. S to povezavo lahko vsem zgoraj omenjenim zadevam damo določen pečat, jih ovrednotimo in se na nek način zavežemo, da jim bomo sledili.