Dnevni horoskop za vikend

dnevni horoskop slikaLuna v devici in mi bomo pridni in delavni. Miren vikend, ko bomo veliko naredili, šli v naravo in imeli prijazne odnose.

Sobota
Znali bomo videti, kaj vse je potrebno storiti in  to tudi naredili.  Sonce separira iz trigona z Marsom, kar nam je prineslo to lepo vreme in sem sama na žalost včeraj spregledala. Merkur aplicira v trigon z Marsom, vse to pomeni, da bo več energije in ker je ta trigon v zračnih znamenjih več mentalne energije in se bo dalo narediti veliko intelektualnega dela.

Pozno popoldan bo Luna aplicirala v opozicijo z Neptunom, to nas lahko naredi pretirano občutljive, kaka solzica več, predlagam ogled čustvenega filma in s tem predelati  aspekt na najmilejši način, katarza preko drugih. Vsi, ki radi poiščemo uteho v hrani, ali pijači in drugih opiatih, bomo k temu še nekoliko bolj nagnjeni v popoldanskem in večernem času.

Nedelja
Nedelja bo temeljno lep dan. Pojdimo v naravo, se povežimo z Zemljo. Še vedno bomo pridni in učinkoviti. Hitro opravili vse, kar si želimo. V večernih urah pa lahko pridejo prav prijetni trenutki z ljubljeno osebo, verjetno še lepši, kot na samega Valentina dan.