Dnevni horoskop za valentinovo 14. februar

dnevni horoskop slika
Zvezde niso ravno naklonjene romantiki in ljubezni za letošnjega Valentina, toda pride še veliko lepih dni.

Valentinovo je tu, želimo si ljubezni, toda Venera je ujeta v hladnem kozorogu, zato vztraja v zgodbi, ki jo ne osrečuje, ker pač mora, ker je tako prav od pamtiveka, ali pa osamljena ostaja ujeta v iluziji o sreči v dvoje, preko dispozitorja gre v škorpijona , kar pomeni, da jo s časoma začne razjedati ljubosumje ali pa je strast glavno gonilo potrebe po bližini, harmonije pa tu ne zna vzpostaviti.

Planet poimenovan po rimskem bogu vojne se je znašel v tehtnici, znamenju, ki simbolizira partnerstvo. Kako najti bližino, če Mars ne mara kompromisov in tehtnica vojne. Edini način je strast. Torej ni druge, kot iskati bližino skozi spolnost, samo kaj ko nas tudi tu razjeda črviček nezadovoljstva, saj se tudi sladko in opojno veselje enkrat konča in potem sta spet tu dva, ki živita vsak svoj svet. Kot astrolog vam lahko rečem samo, ne preveč skrbet, ta zmrzal ne bo vedno tu, Venera nas bo razigrala z vstopom v znamenje vodnarja 5. marca in nas prinesla veliko nežnosti in toplote, ko bo zaplavala z ribami (5. april). Marsove razdiralne energije v odnosu se bo potrebno naučiti krotiti, saj misli tam ostati še dolgo. Toda Venera bo vsak dan bolj hitra in bo prinašala različne načine radosti in vesela, topline in ljubezni.
Skozi ta dolgi uvod sporočam, da zvezde niso ravno naklonjene romantiki in ljubezni za letošnjega Valentina, toda pride še veliko lepih dni. Danes poskrbimo samo za to, da ne bomo preveč ozko in svojeglavo rinili svojo za vsako ceno. Ta trpek egocentrizem se bo krepil v večernih urah. Prenesimo notranje nezadovoljstvo, tudi potlačenost, če nas zadane in se trudimo mirno iti skozi ta dan. Sej veste polna Luna je in tokrat taka s Saturnom in Neptunom na kotih, kar ne bo popačilo samo vreme, ampak bo prineslo več strahov, paničnih napadov in depresij.

Tisti, ki zmoremo, prisluhnimo. Tisti, ki ne bomo zmogli, poiščimo človeka, da mu povemo kako nam je. Bo lažje. In vse mine. Kogar pa ti vplivi ne bodo preveč trkali, pa kar po planu, vrtnice in čokolada, pa večerje in ples, karkoli že počnete na tak dan.