Dnevni horoskop za prvi vikend v marcu

dnevni horoskop slika
S tokratnim mlajem se ne začenja samo nov mesec ampak tudi novo Lunino leto. Večinoma bo vikend miren, potrebno se bo poglobiti vase in v tišini iskati odgovore. V nedeljo pozno popoldan pa pride do preboja energije, takrat več energije, več dinamike, vse skupaj bolj zunanje in živahno.

Sobota
Dan mlaja, umirjena energija Lune v znamenju rib, ki kliče k tišini. Če nam vreme dopušča, pojdimo ven, doživimo prebujajočo se naravo, in se povežimo z njenim šumenjem, ki prebuja notranji mir. Sonce v trigonu z Jupitrom bo prinašal uspehe , upanje in zaupanje, vero in samozavest. Prevladoval bo optimizem in vera v dobro. Stvari se bodo odvijale spontano in spodbudno.

Nedelja
Večji del dneva bo pretehtala mirna energija Lune v znamenju rib, toda bolj se bomo bližali Luninemu vstopu v znamenje ovna, več bo napetosti in več bo dinamike. Marsikomu mirna energija rib ne odgovarja in je preboj v ognjenega ovna občutiti, kot izboljšanje. Toda tokrat je vladar ovna stacionaren v znamenju izgona, v res neprijetni situaciji, celo še v kvadratu s svojim dispozitorjem, kar res lahko prinaša težave v odnose. Največ napetosti bo ta Mars nosil v romantične in partnerske odnose. Nezadovoljene strasti, razlike med moško in žensko naravo nosi občutek oviranosti in čustveno trpljenje. Ker je Venera kotna tudi v karti mlaja obstaja večja možnost, da prihaja v tem mesecu na plano tudi kak spolni škandal.