Dnevni horoskop za četrtek in petek

dnevni horoskop slika
ČETRTEK (23.februar)

Četrtkova Luna v kozorogu nam bo dajala tisto moč in zavest, da bomo zmogli sprejeti včerajšnje posledice. Bolj z razumom bomo pristopili k razmeram in nanje tudi z večjo odgovornostjo odgovorili. Luna bo do 18.17. ure v praznem teku, tako bodo energije Lune v kozorogu bolj izpostavljene. Red in disciplina bosta na prvem mestu. Ko bo Luna prestopila v vodnarja bomo zaznali nekaj več odprtosti in energije. Bolj dinamični in svobodomiselni bomo. Iskali bomo rešitve in si upali biti drugačni.

Poleg tega pa nam bosta danes svojo zgodbo sporočila tudi Merkur in Saturn. Njun sekstil bo eksakten ob 22.45. uri. Dvojčki, device, kozorogi in vodnarji bodo bolj razumski, strukturirani in dosledni. Resnost in odgovornost, ki nas bosta spremljala, bosta dajala resen vtis in večji poudarek na konvencionalno prepričanje. Kazala se bo vztrajnost, nepopustljivost pa tudi počasnost in gotovost.

PETEK (24. februar)

Bolj zabavno in sproščeno bo danes z Luno v vodnarju. Radi bomo med ljudmi. Radi bomo aktivni in dinamični. Danes ne bomo posedali doma in se zapirali vase. V nas bo prevladovala želja po sodelovanju in timskem delu.

Čeprav edini aspekt danes, bo ta toliko bolj prijeten in spodbuden. Luna sestavi svoj sekstil z Venero ob 16.40. uri in nam tako polepša dan s svojo prikupnostjo in neko prav posebno privlačnostjo. Kjerkoli bomo, bomo uživali.