Današnji dnevni horoskop

Najprej preberite astrološki pregled za danes. To je splošen dnevni horoskop, ki velja za vsa znamenja. Spodaj pa poiščite današnji horoskop za vaše znamenje.

Dnevni horoskop po znamenjih (za 22.05.2019)

Današnji oz. dnevni horoskop za posamezno znamenje je pripravljen glede na trenuten položaj lune. Trenuten položaj lune različno vpliva na različna znamenja. Bolj kot je v vašem horoskopu povdarjeno določeno znamenje, opis za vas bolj ustreza temu znamenju.

Horoskop Oven

Današnji horoskop - Oven

Zoprno vzdušje neke turobnosti bo ljudem s poudarjenim znamenjem ovna prinašalo trdo energijo, ki bo večinoma zelo storilnostno naravnana, vendar brez pravega razumevanja drugih, kar bo prinašalo oddaljitev v odnose. Ker se po kozorogu potepa tudi Pluton, bodo ti dnevi pod vplivom intenzivnih in globokih transformacij, nič kaj prijeten proces, toda z malo potrpežljivosti lahko zelo koristen.

Horoskop Bik

Današnji horoskop - Bik

Luna je v kozorogu v izgonu, kar pomeni, da smo v teh dneh vsi premalo sočutni in razumevajoči. Kljub temu pa, predvsem na poslovnem in finančnem področju, ljudem s poudarjenim znamenjem bika koristi njena praktična energija in usmerjenost na delo, red in postopno, a sigurno napredovanje.

Horoskop Dvojček

Današnji horoskop - Dvojček

Nič kaj lahkotni dnevi. Zunanji pritiski zaradi dela in odgovornosti bodo načenjali vašo samozavest. Uvideti lastne napake je lahko zelo konstruktiven proces, vzdržite notranjo napetost in popravite, kar se popraviti da. Krivda nima smisla, zaradi nje ne bo nič bolje narejeno in ne bo nobene prave spremembe. Z nekaj odprtosti za krizo in pripravljenosti na preobrazbo bodo posledice pozitivne.

Horoskop Rak

Današnji horoskop - Rak

Ljudje s poudarjenim rakom boste druge doživljali kot trde in zahtevne, brez občutka za vse vaše notranje bogastvo. Kvalitete, ki jih nosite v sebi so prekrasne, vendar je včasih potrebno samo preživeti, narediti največ kot je mogoče in to brez občutka za celoto in brez pravega notranjega miru. Preprosto naredite to, kar trenutno zahteva od vas življenje. Napetost bo minila.

Horoskop Lev

Današnji horoskop - Lev

Dnevi z Luno v kozorogu so lahko zelo konstruktivni. Ne bo ravno veselo, vendar pa se lahko z okrepljenim občutkom za konkretno soočite z veliko enih obremenitev in rešite marsikatero težavo in na koncu dneva zadovoljno ugotovite, da je res veliko narejenega. Paziti pa morate, da ne pretiravate in s preobremenjenostjo ne škodite lastnemu zdravju.

Horoskop Devica

Današnji horoskop - Devica

Temeljno konstruktiven dan. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, se počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je pomembno. Delo, posel, finance bodo imeli prednost pred zasebnim. Toda z nekaj takta lahko popestrite tudi zasebno življenje.

Horoskop Tehtnica

Današnji horoskop - Tehtnica

Za tehtnico so dnevi z Luno v kozorogu zahtevnejši. Prinašajo pritiske in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za take in drugačne napore. Pomembno je, da ne pustimo kritiki in slabi vesti, da nam vzameta voljo. Energijo teh dni boste najbolj konstruktivno izkoristili za delo v in okrog doma.

Horoskop �korpijon

Današnji horoskop - Škorpijon

Ljudje s poudarjenim znamenjem škorpijona ste nekolik bolj trpežni za hladno in težko energijo Lune v kozorogu. Vaša koncentracija bo izjemna in z njeno pomočjo boste lahko veliko dosegli. Trezna in praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti bo nosila največ koristi na finančno in poslovno področje.

Horoskop Strelec

Današnji horoskop - Strelec

Optimizem se umika in prihaja soočanje z realnimi omejitvami. Zaradi tega bo manj dobe volje, toda več treznosti in praktične energije in s tem tudi marsikatera pametna odločitev. Finančno področje lahko nosi skrbi, toda tudi trezno razsojanje in načrtovanje za prihodnost. Ključ je v varčevanju.

Horoskop Kozorog

Današnji horoskop - Kozorog

Veliko sprememb prinaša tovrstna Luna. Z nekaj prilagajanje na napetosti in spremembe, pa lahko tudi bolj konstruktivne rešitve in nek nov začetek. Delovali boste trezno, hladnokrvno in premišljeno, s tem v poslovnem pogledu konstruktivno, toda na zasebni ravni bo težko, res težko najti pravo bližino.

Horoskop Vodnar

Današnji horoskop - Vodnar

To so dnevi, ko boste imeli manj energije, manj moči. Vse se bo odvijalo nekako mimo vas. Pomembno je, da si vzamete čas zase. Počnite stvari, ki vas sproščajo , s katerimi si napolnite baterije. Odmaknite se iz vsakodnevnih obremenitev. Za vse umetnike, bodo dnevi konstruktivni.

Horoskop Riba

Današnji horoskop - Riba

Ljudje s poudarjenim znamenjem rib boste v teh dneh zelo konstruktivni in učinkoviti. V čustvenem pogledu lahko kake rane in ranice, toda v konkretnih zadevah lahko zelo spodbudni in učinkoviti dnevi. Prijatelji bodo iskali pot do vas, nekateri se bodo soočali s krizami in bodo potrebovali vaše sočutno uho.

Dnevni horoskop za posamezna znamenja je pripravila Mihaela Malečkar Kogovšek