Današnji dnevni horoskop

Najprej preberite astrološki pregled za danes. To je splošen dnevni horoskop, ki velja za vsa znamenja. Spodaj pa poiščite današnji horoskop za vaše znamenje.

Dnevni horoskop po znamenjih (za 27.06.2022)

Današnji oz. dnevni horoskop za posamezno znamenje je pripravljen glede na trenuten položaj lune. Trenuten položaj lune različno vpliva na različna znamenja. Bolj kot je v vašem horoskopu povdarjeno določeno znamenje, opis za vas bolj ustreza temu znamenju.

Horoskop Oven

Današnji horoskop - Oven

Živahni dnevi se obetajo. Kar na enkrat se bo energija obrnila iz počasne v hitro. Veliko bo ljudi, ki jih bo zanimalo vaše mnenje, telefon bo pogosteje brnel in veliko idej se bo porodilo v teh dneh. Najpomembnejša je jasna komunikacija in to, da spodbujate in vodite skupne projekte.

Horoskop Bik

Današnji horoskop - Bik

Nekoliko bolj vznemirljivi dnevi prihajajo. Hitrost dogajanja vas lahko nekoliko zmede in prinaša nepričakovane spremembe. Kar počasi, vse se bo sestavilo. V finančnih zadevah bodo ideje zanimive in dolgoročno najverjetneje tudi izvedljive.

Horoskop Dvojček

Današnji horoskop - Dvojček

Življenje se bo v teh dneh vrtelo v vašem ritmu, kar pomeni hitro in vznemirljivo. Veliko bo kontaktov, veliko druženja, vznemirljivi pogovori. Seveda bo to dogajanje prinašalo tudi nekaj napete živčne energije in težavo umiriti se in uresničiti lastne zamisli.

Horoskop Rak

Današnji horoskop - Rak

Potrebujete malo odmika. Živčna in hitra energija Lune v dvojčkih za vas ni vedno prijetna. Rojevala bo obilico misli, idej, pa tudi iluzij. Pišite, naj se izpišejo vaša čustva, zapišite si, kaj se vam je sanjalo. Tako bo pritekalo iz podzavesti tisto, kar bo potrebno v bližnji prihodnosti ozavestiti.

Horoskop Lev

Današnji horoskop - Lev

Vedri in družabni dnevi so pred vami. Veliko bo ljudi v vaši okolici, ki bo iskalo vaše vodstvo, pogovor z vami. Vzemite si čas za prijatelje, družite se in zabavajte. Sej levi dobro veste, kako zelo pomembno je imeti dobre prijatelje in širok krog znancev. Veliko bo idej, vse ne bodo uresničljive, marsikatera pa bo prinašala možnost sprememb.

Horoskop Devica

Današnji horoskop - Devica

Nekoliko bolj je poudarjena živčna energija. Videti je da boste imeli veliko poslovnih opravkov in nalog in vas lahko to močno obremenjuje. Pomnite, več kot je dela, bolj počasi je potrebno delati, saj s tem umirjate svoj živčni sistem in si omogočate večjo zbranost in bolje opravljene naloge.

Horoskop Tehtnica

Današnji horoskop - Tehtnica

Dnevi za daljša in krajša potovanja. Prijatelji se bodo spomnili na vas, veliko bo dogajanja, klicev, pogovorov. To so prijetni dnevi v odprti in nezavezujoči energiji, ki vam da misliti o različnih vidikih življenja, o smislu. Lahkotno, hitro, zabavno in objektivno.

Horoskop �korpijon

Današnji horoskop - Škorpijon

Intenzivni dnevi. Veliko misli, veliko idej in pogosto tudi veliko notranje napetosti. Napišite so svojih željah,s svojih hrepenenjih, da se bo energija lahko sprostila, da boste zavestno razumeli notranje dogajanje. Povejte ljubljeni osebi o tem, kar se dogaja v vas in s tem omogočite možnost za poglobitev odnosa. Ubesedite strasti.

Horoskop Strelec

Današnji horoskop - Strelec

Pozornost bo na javnem delovanju in na odnosih. Po eni strani vam vznemirljiva in hitra energija dvojčka paše. Veliko dogajanja, veliko misli, vse to gre. Ne bo vam pa pogodu, da vas drugi očitno kritizirajo in vam povejo to, kar vam gre. Prisluhnite ko vam razlagajo o konkretnih malih korakih za velike dosežke.

Horoskop Kozorog

Današnji horoskop - Kozorog

V delovnem okolju bo veliko nemira in veliko prazne komunikacije. Nikar se ne obremenjujte s tem. Izkoristite dan za vso papirologijo, ki jo imate na delavnem mestu. Zapišite si ideje o spremembah na delavnem mestu ali pri vsakdanjih obveznostih. Ne že v naprej odbiti vse ideje o spremembah, spremembe so lahko tudi spremembe na bolje.

Horoskop Vodnar

Današnji horoskop - Vodnar

Veder in družaben dan vas časa. Spodbujena bo vaša kreativnost, z lahkoto boste izražali svoje ideje, svoje zamisli. Hitrost današnjega dne je še kako usklajena z vašim notranjim ritmom. Izkoristite dan za ustvarjanje, zabavo, igro, igrajte se z otroci in uživajte v veselju, ki ga nosijo sproščeni in lepi odnosi.

Horoskop Riba

Današnji horoskop - Riba

Nekaj nervoze bo znotraj doma. Pomembno je, da to vznemirljivo in živčno energijo ne vzamete proti sebi, je samo način kako večina deluje pod vplivom Lune v znamenju dvojčkov. Raje jo izkoristite in premislite o spremembah znotraj doma, včasih že drobne spremembe prinesejo svežo energijo.

Dnevni horoskop za posamezna znamenja je pripravila Mihaela Malečkar Kogovšek