Današnji dnevni horoskop

Najprej preberite astrološki pregled za danes. To je splošen dnevni horoskop, ki velja za vsa znamenja. Spodaj pa poiščite današnji horoskop za vaše znamenje.

Dnevni horoskop po znamenjih (za 29.09.2020)

Današnji oz. dnevni horoskop za posamezno znamenje je pripravljen glede na trenuten položaj lune. Trenuten položaj lune različno vpliva na različna znamenja. Bolj kot je v vašem horoskopu povdarjeno določeno znamenje, opis za vas bolj ustreza temu znamenju.

Horoskop Oven

Današnji horoskop - Oven

Ljudje s poudarjenim znamenjem ovna se težko prilagodite na postano in mirno energijo Lune v ribah. Življenje vas kliče k počitku in prepustitvi. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih. Kmalu boste zopet hitri in dinamični, sedaj pa je čas za odmik.

Horoskop Bik

Današnji horoskop - Bik

Mirna, globoka čustvena energija Lune v ribah, vam bo dopuščala, da živite v skladu s svojim ritmom. Naj ne bo storilnostna naravnanost, pred odnosi. Prisluhnite ljudem, pogovorite se, največje bogastvo teh dni bodo pristni, iskreni in sočutni odnosi.

Horoskop Dvojček

Današnji horoskop - Dvojček

Precej zmedeni in raztreseni boste. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje. Poslovno področje bo nosilo kar nekaj zmede. Zdelo se bo, da pričakuje nadrejeni, da nekako dešifrirate to, kar bi rad da naredite. Dnevi so spodbudni za ustvarjanje.

Horoskop Rak

Današnji horoskop - Rak

Večinoma ljudje s poudarjenim znamenjem raka ljubite mirne ribje dneve. Takrat lažje delujete v skladu s svojo energijo, poudarek je na čutenju življenja in povezanosti z vsem, kar nas obdaja. Vsako iskanje povezanosti s presežnim, duhovnim bo prinašalo zadovoljstvo, pomirjalo duha in budilo novo ustvarjalnost.

Horoskop Lev

Današnji horoskop - Lev

Dana vam bo priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost ljubljeni osebi. Ti dnevi lahko spodbujajo tudi neko čustveno krizo soočanja s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to krizo rojeva tudi pristna ustvarjalnost.

Horoskop Devica

Današnji horoskop - Devica

Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo in neučinkovitostjo drugih. Ta kritična naravnanost pa vam ne bo prinašala nobene koristi. Če se potrudite in daste prednost drugim, si vzamete čas za iskrene pogovore in druženje, potem boste premagali same sebe in naredili korak naprej. Zaupanje je bistvena beseda. Ne toliko v druge ljudi, bolj pomembno je zaupati v življenje, da je vse tako kot mora biti.

Horoskop Tehtnica

Današnji horoskop - Tehtnica

Tehtnice boste ujete v vsakodnevne obremenitve. Utrujene si boste želele počitka, toda življenje bo prinašalo nove in nove obremenitve, ki jih bo potrebno narediti. Pojdite dalje, dajte vse od sebe in v večernih urah si privoščite odklop z dobrim filmom in naj vas le ta odpelje v energijo dekadence.

Horoskop �korpijon

Današnji horoskop - Škorpijon

Večinoma vam energija umirjenih rib paše, tako da so ti dnevi za vas dnevi, ko se na miren in intuitiven način veliko naredi. Življenje vas kliče k zabavi, ustvarjanju in veselju, želi od vas, da se igrivo veselite z otroci ter, da ljubljeni osebi romantično izkažete svojo naklonjenost. Igriv pristop bo nosil sladkosti in radosti življenja.

Horoskop Strelec

Današnji horoskop - Strelec

Poudarek bo na odnosu z domačimi. Veliko ene zmede in nejasnosti, pogost bo občutek razočaranja. Poskusite začutiti mir, ki ga nosi Luna v ribah, in ga prenesti tudi na odnose z domačimi. Nekaj zmede in bolj počasno življenje lahko prinaša v vaše življenje to, kar rabite, odmik in drugačen pogled na družinsko življenje.

Horoskop Kozorog

Današnji horoskop - Kozorog

Večinoma umirjena energija deluje na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar vse počnete z več miru in bolj poglobljeno. V teh dneh se tudi vaši prijatelji pogosteje spomnijo na vas in vam pogovori z njimi predstavljajo vir izpolnitve. Poudarek je na iskrenem sočutju.

Horoskop Vodnar

Današnji horoskop - Vodnar

Dokaj mirni boste, in na praktičen način izkoriščali intuitivno in ustvarjalno energijo Lune v ribah. Vaša pozornost bo na materialno področje, vsi ki delujete v umetnosti boste imeli boljše možnosti zaslužka. Ostali pa lahko imate neke skrbi in finančne odhodke. Poglobite se vase, začutite mir in delujete iz njega.

Horoskop Riba

Današnji horoskop - Riba

Luna v vašem znamenju naznanja, da bo življenje narejeno po vas. Ker se po vašem znamenju sprehaja tudi Neptun, to lahko nosi nekaj zablod, prevar in razočaranj. Tako da previdno. Energetsko pa se boste počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi občutke, intuicijo in se izražati na umetniški način.

Dnevni horoskop za posamezna znamenja je pripravila Mihaela Malečkar Kogovšek