Današnji dnevni horoskop

Najprej preberite astrološki pregled za danes. To je splošen dnevni horoskop, ki velja za vsa znamenja. Spodaj pa poiščite današnji horoskop za vaše znamenje.

Dnevni horoskop po znamenjih (za 25.07.2021)

Današnji oz. dnevni horoskop za posamezno znamenje je pripravljen glede na trenuten položaj lune. Trenuten položaj lune različno vpliva na različna znamenja. Bolj kot je v vašem horoskopu povdarjeno določeno znamenje, opis za vas bolj ustreza temu znamenju.

Horoskop Oven

Današnji horoskop - Oven

Vstop Lune v vodnarja prinaša odprto energijo, veliko komunikacije in druženja, ter spodbudo prijateljev. Večinoma ljudje s poudarjenim znamenjem ovna uživate pod temi vplivi. Radi ste med ljudmi, všeč vam je, da ni kakih hudih čustvenih odzivov, da se da vse po moško dogovorit, logično, brez dram.

Horoskop Bik

Današnji horoskop - Bik

Poslovno področje nosi nekaj stresa. Nepričakovane spremembe in ljudje, ki niso z ničemur zadovoljni vas lahko vržejo iz tira. Spremembe so ravno tako pomembne, kot vse drugo v življenju. Tako da mirno skozi njih, pa s prijatelji se povežite in bo dan veliko bolj prijeten.

Horoskop Dvojček

Današnji horoskop - Dvojček

Vaši dnevi. Odprta, lahkotna in družabna energija vas navdaja z veseljem. Imeli boste zanimive ideje, vendar jih zaradi prevelike komunikativnosti najverjetneje vseh ne boste morali uresničiti. Trudite si delovati nekoliko bolj mirno, zapišite si ideje in družite se z ljudmi, ki vam nosijo veselje in odpirajo vaše življenje širjavam.

Horoskop Rak

Današnji horoskop - Rak

Večinoma ljudem s poudarjenim znamenjem raka vse to vznemirjenje in prehitro dogajanje ne paše najbolj. Težko bo delovati v skladu s svojim ritmom, ljudje bodo delovali bolj površinsko in nihče ne bo imel pravega občutka za vas in vaše potrebe. Povežite se s prijatelji, mogoče se boste tam počutili nekoliko bolj domače.

Horoskop Lev

Današnji horoskop - Lev

Živahen dan, veliko bo ljudi, ki bodo tako ali drugače vstopali v vaš svet, nekateri ga bodo poživili, drugi bodo nosili spremembe, ki si jih ne želite. Dovolite si, dan doživeti kot izziv, za nove ideje, za druženje in pogovore, za mentalni preskok, da skozi ljudi, ki vas obkrožajo, vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno.

Horoskop Devica

Današnji horoskop - Devica

Delavni boste. Na delavnem področju bo veliko stresa. Nič stalnosti ne bo, veliko sprememb, veliko komunikacije in popolnoma neresen pristop delu večine sodelavcem. Poskusite, če je le mogoče ohraniti prijateljski odnos s sodelavci in skupaj nabirajte nove ideje za prihodnost.

Horoskop Tehtnica

Današnji horoskop - Tehtnica

Vstop Lune v vodnarja prinašajo ljudem s poudarjeno tehtnico zelo spodbudno energije. Lahkotna, družabna energija omogoča več veselja in ustvarjalnega sodelovanja. Telefon bo zvonil pogosteje, zdelo se bo, da so se na vas spomnili vsi vaši prijatelji, ker jih imate radi, vas pa bo to le še bolj razvedrilo in poživilo. Intelektualno spodbuden dan.

Horoskop �korpijon

Današnji horoskop - Škorpijon

Zelo vznemirljivi dnevi, veliko obiskov, veliko komunikacije. Zdelo se bo, da je te vznemirljive energije kar preveč. V odnosu z domačimi se lahko vznemirjenje prevesi v stres. V teh dneh s strogo disciplino ne boste imeli najboljše rezultate, otroci bodo rabili svobodo. S humorjem boste imeli boljše rezultate.

Horoskop Strelec

Današnji horoskop - Strelec

Zanimivi dnevi za ljudi s poudarjenim strelcem. Imeli boste veliko idej, srečevali zanimive ljudi, ki so že marsikaj doživeli in imajo prav svoj, drugačen pogled na stvari. Preberite si kaj o vesolju ali fiziki, poglejte kak zanimiv dokumentarec z odkritji sodobne znanosti in na ta način konstruktivno živite vodnarjevo energijo. Čeprav poslovni rezultati ne bodo izjemni, boste dobili veliko zamisli, ki lahko na dolgi rok prinesejo konkretne koristi.

Horoskop Kozorog

Današnji horoskop - Kozorog

Razmišljali boste o finančnem področju. Iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko idej. Počasi, nič na hitro. Čas bo prinesel svoje. V teh živahnih dneh, ko bodo ljudje več govorili in mislili kot delali, boste vi glas odgovornosti in dela, tisti, ki boste opominjali, da je potrebno vse te ideje tudi manifestirati v praksi.

Horoskop Vodnar

Današnji horoskop - Vodnar

Živahni boste, v svojem elementu. Prijateljski krogi bodo spodbujali dobro počutje. Imeli boste veliko idej in zamisli, toda težje boste ohranjali notranji mir. Življenje se bo vrtelo zelo hitro, veliko bo sprememb, veliko komunikacije in druženja. Vsake toliko globlje zadihajte in se umirite.

Horoskop Riba

Današnji horoskop - Riba

Skupaj s prijatelji boste iskali odmik. Odmik od vseh obremenitev življenja. Ideje, zamisli, navdih, neke vrste ustvarjalni predah, iz katere se bo kmalu rojevala nova oblika. V odnosih boste bolj poslušali kot govorili, vendar vam bo slišano dalo marsikateri uvid.

Dnevni horoskop za posamezna znamenja je pripravila Mihaela Malečkar Kogovšek