Današnji dnevni horoskop

Najprej preberite astrološki pregled za danes. To je splošen dnevni horoskop, ki velja za vsa znamenja. Spodaj pa poiščite današnji horoskop za vaše znamenje.

Dnevni horoskop po znamenjih (za 16.01.2019)

Današnji oz. dnevni horoskop za posamezno znamenje je pripravljen glede na trenuten položaj lune. Trenuten položaj lune različno vpliva na različna znamenja. Bolj kot je v vašem horoskopu povdarjeno določeno znamenje, opis za vas bolj ustreza temu znamenju.

Horoskop Oven

Današnji horoskop - Oven

Za vas je energija bika pasivna. Lahko počasno delovanje ljudi okrog vas prinaša nemir in nezadovoljstvo. Pustite drugim svoj ritem, tudi vam ne bi škodilo, če bi si dovolili delati z več užitka in bolj počasi. Usmerite svojo moč v razmislek in delo za izboljšanje materialne situacije. Privoščite si kaj lepega in sladkega, naj se čuti nahranijo.

Horoskop Bik

Današnji horoskop - Bik

Ugodni dnevi. Občutili boste globok notranji mir saj bo ritem življenja usklajen z vašim notranjim ritmom. Znali boste uživati v vsakem trenutku življenja. Večja verjetnost je, da bodite drobna darila. V teh dneh velja pravilo v miru in počasi se naredi veliko. Čutnost bo okrepljena, nahranite svoje čute.

Horoskop Dvojček

Današnji horoskop - Dvojček

Življenje se umirja. In živahnih vrhov vzenesenosti je potrebno sestopiti na realna tla. Potrebno se je soočiti z računi, plačati svoje obveznosti in skrbeti za nove prilive. Izkoristite dnevi z Luno v biku za finančna izboljšanja in materializacijo idej.

Horoskop Rak

Današnji horoskop - Rak

Obrat na bolje. Življenje bo prinašalo več in več miru. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni. Delovali boste počasi, a učinkoviti. Uživali boste v kuhi in seveda hranjenju. Vaši nakupi bodo praktični. Pogovorite se s z ljubljeno osebo, prisluhnite ne le besedam, temveč slišite tudi tišino med besedami. Naj se odpre srce.

Horoskop Lev

Današnji horoskop - Lev

Dokaj pasivni dnevi. Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz vrveža. Vendar je zelo velika verjetnost, da vas bo poslovno področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti. Potrebno bo premagati trmo, lenobo in uživaštvo. Stik z naravo lahko izboljša počutje.

Horoskop Devica

Današnji horoskop - Devica

Lepi in umirjeni dnevi so pred vami. Potovanje Lune po vam sorodnem znamenju vam prinaša mir in zadovoljstvo. Energija se umirja, nič več živčnosti, ampak v miru dobro opravljeno delo. Možno je veliko veselja z ljudmi, ki so vam blizu. Povečana bo želja po potovanju in potreba po uživanju v lepih stvareh. Dobri nakupi.

Horoskop Tehtnica

Današnji horoskop - Tehtnica

Poglobitev in umiritev. Napetosti v odnosih se umirjajo, vendar je videti potrebo po odmiku, umakniti se vase, predelovati stvari v sebi. Stik z gozdom lahko močno izboljša počutje in vas odpre za uživanje življenja. Pogumno stopite korak bližje ljubljeni osebi, krize v odnosih so včasih samo pot globlje, bližje.

Horoskop �korpijon

Današnji horoskop - Škorpijon

Veliko pozornosti bo na drugih ljudeh. Le ti se vam lahko zdijo hladni, odmaknjeni in nedostopni. Želja po vznemirjenju in drami, ne bo zadoščena. Pustite drugim njihov svet in njihov ritem. Tudi vam ne bo škodilo, da se malo umirite. Delo na vrtu, ali urejanje rož vam lahko koristi.

Horoskop Strelec

Današnji horoskop - Strelec

Po vznemirljivih, dinamičnih dneh sledi postana energija, ki vam res ni o godu. Ni kaj življenje se vrti in spreminja in dnevi, ko je Luna v biku so namenjeni stabilizaciji in materializaciji. Torej lotite se dela, in naredite korak naprej k materializaciji svojih velikopoteznih idej.

Horoskop Kozorog

Današnji horoskop - Kozorog

Prijetni in učinkoviti dnevi. Počasna, a k konkretnem usmerjena energija je za vas velik blagoslov. Možni uspehi na poslovnem in finančnem področju, toda da bi dodobra izkoristili to energijo je potrebno užiti radosti življenja. Se igrati z otroci, smejati s prijatelji, obiskati kako umetniško prireditev in se stisniti k ljubljeni osebi.

Horoskop Vodnar

Današnji horoskop - Vodnar

Konkretne odgovornosti vas bodo vezale na dom in domače. To lahko v vas porodi nezadovoljstvo in trmo. Odprite oči in poglejte, da je vaša družina ravno tako pomembna, kot veliki umetniški, poslovni ali socialni projekti. To je tisti projekt, ki omogoči, da si pridemo blizu, da si damo največ. Odprite se tej toploti in bližini, pa bo lenoba in nezadovoljstvo kar izginilo.

Horoskop Riba

Današnji horoskop - Riba

Prijetni in umirjeni dnevi. Pametno jih je izkoristiti za nakupe Vaše ustvarjalno oko bo še nekoliko bolj izostreni, čuti odprti in znali boste uživati v radostih, ki jih ponuja mati Zemlja. Polepšajte svoj dom, pojdite s prijatelji v naravo in se nahranite z zemeljsko radostno energijo. Izkoristite te dni za materializacijo ustvarjalnega navdiha.

Dnevni horoskop za posamezna znamenja je pripravila Mihaela Malečkar Kogovšek