Današnji dnevni horoskop

Najprej preberite astrološki pregled za danes. To je splošen dnevni horoskop, ki velja za vsa znamenja. Spodaj pa poiščite današnji horoskop za vaše znamenje.

Dnevni horoskop - dana�nji horoskop

Horoskop, četrtek-petek (29.11.-30.11.)

Špela Plemelj

Dnevni horoskop

ČETRTEK – 29. 11.

Danes bo v prvi polovici dneva Luna še v levu, kasneje pa bomo zaznavali več energij, ki nam jih bo namenila Luna v devici. Izkoristimo pozitivne in radodarne energije, ki nas bodo spremljale in nas opogumljale, dajale energijo ter samozavest. Bodimo spontani, zabavni in energični, kakor nam srce poželi. Ko bo Luna prestopila v devico bomo namreč bolj skrbni, pozorni in načrtni. Na plan bodo prišle druge kvalitete, ki smo jih do sedaj nekoliko zanemarjali. Kar nekaj stvari bomo morali še narediti in to bo tokrat najpomembnejše.

Dopoldanski del dneva nam bo namenil kar nekaj prijetnih in zanimivih priložnosti, ki nam bodo prijetno popestrile današnji dan. V nas bo več veselja, dobre volje pa tudi zanimanja in radovednosti. Na trenutke bomo bolj eksplozivni a to nam bo dajalo potrebno vnemo za trenutne izzive.

Ko o Luna prestopila v znamenje device nas bodo v popoldanskem času zadele druge bolj nestrpne in nepotrpežljive energije. Težje bomo sledili vsej komunikaciji in težje se bomo zbrali. Prevladovala bo površnost, prehitevanje in nepotrpežljivost.

Večer nam bo namenil več pasivnih energij. Velike želje nas bodo vodile v velika pričakovanja, ki nam lahko prinesejo velika razočaranja. Vseeno bomo to lažje prenesli in z veliko manj pritiskov.

PETEK – 30. 11.

Petek bo z Luno v devici bolj posvečen delu, obveznostim, raznim opravkom, dolžnostim ali dogovarjanju. Vseeno se lahko že danes posvetimo prihajajočemu vikendu in si priskrbimo vse, kar bomo potrebovali za to, da bo vikend pred nami kar se da prijeten. To nam bo šlo s podporo Lune v devici mnogo bolj. Bolj bomo organizirani in natančni.

Natančnost in doslednost bosta v opoldanskem delu dneva na slabem glasu, saj bomo bolj površni, občutljivi, zasanjani ali površni. Ne dovolimo, da bi nam napačne informacije porušile dnevni ritem in nas spravile na kolena.

V noči na soboto se sestavi drzna povezava med Venero in Uranom. Te izzivalne in direktne energije bodo najbolj zaznavali biki, tehtnice in vodnarji. Danes nas bo to po eni strani opogumljalo in po drugi strani vznemirjalo. Težko bomo sledili vsemu dogajanju, saj bo toliko vsega, ki nam bo jemalo pozornost in fokus. Vse bleščice in lučke in darilca bodo tako mamljiva, da ne bomo zmožni treznega premisleka. V odnose bo to prineslo še več nevzdržnih trenutkov, še več napetosti in izgube nadzora. Zaznavali bomo več nestabilnosti na tistih področjih, ki nam nekaj pomenijo.

Dnevni horoskop po znamenjih (za 11.12.2018)

Današnji oz. dnevni horoskop za posamezno znamenje je pripravljen glede na trenuten položaj lune. Trenuten položaj lune različno vpliva na različna znamenja. Bolj kot je v vašem horoskopu povdarjeno določeno znamenje, opis za vas bolj ustreza temu znamenju.

Horoskop Oven

Današnji horoskop - Oven

Vstop Lune v vodnarja prinaša odprto energijo, veliko komunikacije in druženja, ter spodbudo prijateljev. Večinoma ljudje s poudarjenim znamenjem ovna uživate pod temi vplivi. Radi ste med ljudmi, všeč vam je, da ni kakih hudih čustvenih odzivov, da se da vse po moško dogovorit, logično, brez dram.

Horoskop Bik

Današnji horoskop - Bik

Poslovno področje nosi nekaj stresa. Nepričakovane spremembe in ljudje, ki niso z ničemur zadovoljni vas lahko vržejo iz tira. Spremembe so ravno tako pomembne, kot vse drugo v življenju. Tako da mirno skozi njih, pa s prijatelji se povežite in bo dan veliko bolj prijeten.

Horoskop Dvojček

Današnji horoskop - Dvojček

Vaši dnevi. Odprta, lahkotna in družabna energija vas navdaja z veseljem. Imeli boste zanimive ideje, vendar jih zaradi prevelike komunikativnosti najverjetneje vseh ne boste morali uresničiti. Trudite si delovati nekoliko bolj mirno, zapišite si ideje in družite se z ljudmi, ki vam nosijo veselje in odpirajo vaše življenje širjavam.

Horoskop Rak

Današnji horoskop - Rak

Večinoma ljudem s poudarjenim znamenjem raka vse to vznemirjenje in prehitro dogajanje ne paše najbolj. Težko bo delovati v skladu s svojim ritmom, ljudje bodo delovali bolj površinsko in nihče ne bo imel pravega občutka za vas in vaše potrebe. Povežite se s prijatelji, mogoče se boste tam počutili nekoliko bolj domače.

Horoskop Lev

Današnji horoskop - Lev

Živahen dan, veliko bo ljudi, ki bodo tako ali drugače vstopali v vaš svet, nekateri ga bodo poživili, drugi bodo nosili spremembe, ki si jih ne želite. Dovolite si, dan doživeti kot izziv, za nove ideje, za druženje in pogovore, za mentalni preskok, da skozi ljudi, ki vas obkrožajo, vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno.

Horoskop Devica

Današnji horoskop - Devica

Delavni boste. Na delavnem področju bo veliko stresa. Nič stalnosti ne bo, veliko sprememb, veliko komunikacije in popolnoma neresen pristop delu večine sodelavcem. Poskusite, če je le mogoče ohraniti prijateljski odnos s sodelavci in skupaj nabirajte nove ideje za prihodnost.

Horoskop Tehtnica

Današnji horoskop - Tehtnica

Vstop Lune v vodnarja prinašajo ljudem s poudarjeno tehtnico zelo spodbudno energije. Lahkotna, družabna energija omogoča več veselja in ustvarjalnega sodelovanja. Telefon bo zvonil pogosteje, zdelo se bo, da so se na vas spomnili vsi vaši prijatelji, ker jih imate radi, vas pa bo to le še bolj razvedrilo in poživilo. Intelektualno spodbuden dan.

Horoskop �korpijon

Današnji horoskop - Škorpijon

Zelo vznemirljivi dnevi, veliko obiskov, veliko komunikacije. Zdelo se bo, da je te vznemirljive energije kar preveč. V odnosu z domačimi se lahko vznemirjenje prevesi v stres. V teh dneh s strogo disciplino ne boste imeli najboljše rezultate, otroci bodo rabili svobodo. S humorjem boste imeli boljše rezultate.

Horoskop Strelec

Današnji horoskop - Strelec

Zanimivi dnevi za ljudi s poudarjenim strelcem. Imeli boste veliko idej, srečevali zanimive ljudi, ki so že marsikaj doživeli in imajo prav svoj, drugačen pogled na stvari. Preberite si kaj o vesolju ali fiziki, poglejte kak zanimiv dokumentarec z odkritji sodobne znanosti in na ta način konstruktivno živite vodnarjevo energijo. Čeprav poslovni rezultati ne bodo izjemni, boste dobili veliko zamisli, ki lahko na dolgi rok prinesejo konkretne koristi.

Horoskop Kozorog

Današnji horoskop - Kozorog

Razmišljali boste o finančnem področju. Iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko idej. Počasi, nič na hitro. Čas bo prinesel svoje. V teh živahnih dneh, ko bodo ljudje več govorili in mislili kot delali, boste vi glas odgovornosti in dela, tisti, ki boste opominjali, da je potrebno vse te ideje tudi manifestirati v praksi.

Horoskop Vodnar

Današnji horoskop - Vodnar

Živahni boste, v svojem elementu. Prijateljski krogi bodo spodbujali dobro počutje. Imeli boste veliko idej in zamisli, toda težje boste ohranjali notranji mir. Življenje se bo vrtelo zelo hitro, veliko bo sprememb, veliko komunikacije in druženja. Vsake toliko globlje zadihajte in se umirite.

Horoskop Riba

Današnji horoskop - Riba

Skupaj s prijatelji boste iskali odmik. Odmik od vseh obremenitev življenja. Ideje, zamisli, navdih, neke vrste ustvarjalni predah, iz katere se bo kmalu rojevala nova oblika. V odnosih boste bolj poslušali kot govorili, vendar vam bo slišano dalo marsikateri uvid.

Dnevni horoskop za posamezna znamenja je pripravila Mihaela Malečkar Kogovšek