Današnji dnevni horoskop

Najprej preberite astrološki pregled za danes. To je splošen dnevni horoskop, ki velja za vsa znamenja. Spodaj pa poiščite današnji horoskop za vaše znamenje.

Dnevni horoskop po znamenjih (za 19.01.2021)

Današnji oz. dnevni horoskop za posamezno znamenje je pripravljen glede na trenuten položaj lune. Trenuten položaj lune različno vpliva na različna znamenja. Bolj kot je v vašem horoskopu povdarjeno določeno znamenje, opis za vas bolj ustreza temu znamenju.

Horoskop Oven

Današnji horoskop - Oven

Dinamičen čas, ko se spodbujena vaša tekmovalnost. Več energije, več borbenosti, hitre akcije, pa tudi nepotrpežljivosti. Ker se po vašem znamenju sprehaja tudi Uran, so možne tudi hitre spremembe, nezgode in več nemirne energije.

Horoskop Bik

Današnji horoskop - Bik

Energija ovna vam ni najljubša. Raje imate počasno in umirjeno življenje. Toda, če se odprete napetostim, lahko uporabite energijo za začenjanje. Zberete pa lahko tudi pogum, da nekomu poveste to, kar že dolgo odlašate. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi začeli s športno aktivnostjo, je to ti dnevi.

Horoskop Dvojček

Današnji horoskop - Dvojček

Občutili boste spodbudno energijo, ki vas bo opominjala na to kaj bi radi dosegli. Ta energija je lahko zelo koristna pogonska moč, ki bo omogočila konkretizacijo idej. Ne pozabite začetek je pol opravljenega dela. Ti dnevi nosijo tudi vznemirjenje in živčnost ( saj je v ovnu tudi Uran), vendar kar pogumno preko in izborite si to, kar vam pripada.

Horoskop Rak

Današnji horoskop - Rak

Za mirne in sočutne rake je napeta, sebična in aktivna energija ovna precej velik izziv. Zaradi Urana v ovnu in Plutona v kozorogu bodo v teh dneh prisotni pritiski, saj bo življenje od vas zahtevalo spremembe. Kar pogumno, gre za kratkotrajni vpliv. Če se boste uskladili z dinamično energijo in ne želeli mir za vsako ceno, potem je dan lahko celo zelo uspešen.

Horoskop Lev

Današnji horoskop - Lev

To so vaši dnevi. Končno spet spodbudna, hitra in topla energija, ki podpira  vašo aktivnost, dinamiko in voljo. V teh dneh, ko potuje Luna po znamenju ovna se boste počutili v svojem elementu. Ne glede kakšni bodo izzivi, se boste z njimi soočili na pogumen in tekmovalen način.

Horoskop Devica

Današnji horoskop - Devica

V dneh potovanja Lune bo ovnu, se zdi, kot da vam življenje ni najbolj naklonjeno. Prijazni in ustrežljivi ste navajeni mio dosegati svojo voljo, toda v teh dneh bo v vas  več napetosti, odzivali se boste hitreje in intenzivnejše. Če se odprete dinamiki, lahko vpliv poveča učinkovitost in okrepi strasti.

Horoskop Tehtnica

Današnji horoskop - Tehtnica

Pod tem vplivom tudi prijazna tehtnica za par dni postane prepirljivka. Ker je v ovnu tudi Uran in je v kvadratnem znamenju Pluton, so dnevi Luninega potovanja po ovnu za tehtnice polni vznemirjenja, izzivov in sprememb. Toda z malo samoobvladovanja je lahko vpliv spodbuden, saj poveča delavnost, pogum in odločnost. Torej ravno tiste stvari, ki jih tehtnica najbolj rabi.

Horoskop �korpijon

Današnji horoskop - Škorpijon

Z ovni si škorpijoni delita  (tradicionalnega) vladarja, oboji ste borbeni, le da so ovni bolj hitri in glasni, vi pa tihi in vztrajni. Zato imate v teh dneh več energije, toda tudi več napetosti. Pomembno je energijo usmerjati v delo, vsakodnevne opravke in športno aktivnost.

Horoskop Strelec

Današnji horoskop - Strelec

Ognjena, pogumna v prihodnost usmerjena energija ovna je za strelce veter v krila. Zato so ti dnevi za vas energični, vedri, ustvarjalni in učinkoviti. Višek energije sprostite s fizično vadbo. Dnevi so dobri za predstavitev projektov, navdušili boste s svojo energijo in ustvarjalnostjo. Dnevi so idealni za energično druženje z otroci.

Horoskop Kozorog

Današnji horoskop - Kozorog

Podjetna energija Lune v ovnu bo spodbujala voljo za podjetno uresničevanje lastnih ciljev. Toda ker je v ovnu tudi Uran in je v vašem znamenju Pluton, bo v teh dneh življenje izzivalo spremembe. V odnosih z domačimi je lahko več napetosti. Pojdite z družino v naravo, ali skupno športno aktivnost in kmalu se bodo napetosti pomirile.

Horoskop Vodnar

Današnji horoskop - Vodnar

Ovnova topla energija bo spodbujala razmišljujočega vodnarja v bolj aktivno, drzno in učinkovito akcijo. Marsikatero odločeno delo bo  opravljeno v dneh, ko potuje Luna po ovnu. Tudi marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, bo sedaj dobila tisto pravo iniciacijo  s katero bomo naredili prve korake v njeno uresničitev. Dnevi so ugodni za druženje in športno aktivnost. Užijte dan.

Horoskop Riba

Današnji horoskop - Riba

Pomembno je, da se odprete nemirni in hitri energiji. Tudi navezanost na mir je lahko škodljiva. Čeprav ste ribice raje v bolj umirjenih energijah, vam Luna v znamenju ovna lahko koristi, saj vas spodbuja k akciji, k pridobivanju materialnih sredstev in v materializacijo vaših ustvarjalnih potencialov. Dan je primeren za pričetek z novo telesno  vadbo.

Dnevni horoskop za posamezna znamenja je pripravila Mihaela Malečkar Kogovšek