Delni sončni mrk 23. oktobra

sončni mrk oct 14

Vsak Sončni mrk naznanja smrt nečemu in rojstvo nečesa drugega. Astrologinja Mihaela deli z vami razmišljanje o tokratnem mrku.

OSEBNO

Tokratni Sončni mrk prinaša daljše obdobje (vsaj pol leta), ko bo največ pozornosti na zasebnem področju, skozi zasebne odnose smo lahko podvrženi večji preobrazbi. Zmagovali bomo preko ljubeče predanosti in sposobnosti dati sebe na drugo mesto. Tendenca bo bežanja vase, odmik v notranji svet, manj prodornosti za uveljavljanje v zunanjem svetu. Nič za to, ene stvari se morajo dogoditi prvo od znotraj, da bi se kasneje lahko manifestirale zunaj.

Kotna sta Merkur in Uran, to lahko pomeni, da bomo bolj živčno napeti, hkrati pa je to čas zanimivih idej in prebliskov. Pomembno je, da ohranjamo notranji mir in ne pustimo vznemirljivim idejam, da vznemirjajo nas.

VREME (Tu še vedno preverjam teorijo, če deluje v praksi, tako da vas prosim, da ste potrpežljivi z menoj).

Vremensko pa to, da sta kotna zgoraj omenjena planeta ( oba planeta povezana z idejami, pa tudi z vetrom) lahko prinaša spremenljivo vreme, večja verjetnost močnih vetrov in pa občasnih močnejših neviht s strelami ( Uran). Vendar, ker je tehtnica na vrhu četrte hiše, za obdobje vsaj štirinajstih dni, vseeno blage temperature, brez ekstremov.

SLOVENIJA

Mrk pride v karto Slovenije v deseto hišo, na progresirano Luno, in v sekstilu s progresiranim Marsom v osmi, pa v trigon z natalnim Soncem v sedmi, vladarjem osme. Iz tega bi se dalo sklepati, bo v roku pol leta prišlo do ureditve finančnih stvari, kake večje prodaje, ali kako drugačnega pritoka denarja od drugod v državno blagajno. Mrk kot novi začetek nakazuje, da se bodo novi ljudje resno zagnali v soočanju s težko situacijo in v roku pol leta želi že prve manjše uspehe svojega dela.

The post DELNI SONČNI MRK 23. OKTOBRA appeared first on Astrološki inštitut.

Avtor: Mihaela Malečkar Kogovšek