Dan astrologije na Jesenicah 2017

luna v škorpijonu

Tudi letos ste vabljeni na Dan astrologije na Jesenicah. To je že tretje leto zapored, odkar smo začeli astrologijo predstavljati širši publiki v taki obliki. V sodelovanju z Društvom za razvoj turizma Jesenice zopet z veseljem prirejamo astrološka predavanja.

 

V soboto 18. novembra se nam pridružite na Jesenicah, v Kolpernu (Fužinska cesta 2, Jesenice). Srečanje bomo začeli ob 9.00 uri, v naši družbi pa boste lahko vse do 15.00 ure. S pestro izbiro predavanj uveljavljenih astrologinj se bo našlo nekaj za vsakega.

 

******

Uvodni pozdrav ob 9.00.

Špela Plemelj; Astrologija in hipnoza ob 9.15.

Irena Žbontar; Djotiš in numerologija ob 10.00.

*

Irena Dolar; Predvidevanje dogodkov v povezavi z rojstno karto ob 11.15.

Nika Bele; Z astrologijo do priprave zdravega jedilnika za posameznika ob 12.15.

*

Dubravka Oberžan; Energijska astrologija in astroHealing ob 14.00.

Poseben gost

Boris Kunilo; Načini dostopanja do sporočil in spoznanj ob 15.00.

*****

 

Na samem dogodku so zaželjeni prostovoljni prispevki, za kar se vam že v naprej zahvaljujemo.

 

V našo družbo ste vabljeni vsi, ki vas zanima astrologija in astrološke teme. S svojo radovednostjo in vprašanji boste popestrili predavanja in s tem obogatili svoje znanje. Pričakujete lahko odprte in zanimive razprave.

Kje nas najdete; Fužinska cesta 2, Jesenice

[gmap height=”400″ address=”Fužinska cesta 2, 4270 Jesenice, Slovenia”]

www.gmj.si/sample-page/kolpern/

 

Več o astrologinjah:

Špela Plemelj: Špela je astrologinja, ki je večino svojega znanja pridobila na Astrološkem inštitutu. Mnenja je, da je vsak dan nova priložnost za učenje in pridobivanje novih informacij ter znanj. S pisanjem dnevnih vplivov bralce spodbuja, da ozavestijo tiste dele sebe, ki jim kradejo možnosti lepega in polnega življenja. Ko sprejmemo sebe v celoti, s svojimi pozitivnimi in negativnimi danostmi, jih lahko začenjamo opazovati in spreminjati. Z astrologijo lahko te vzorce začnemo hitreje odkrivati in jih spreminjati.

Irena Žbontar: Irena je astrologinja in numerologinja. Preden se je začela učiti tradicionalne astrologije, je imela že veliko znanja iz Djotiš astrologije. To ji je tudi pomagalo pri spoznavanju novih tehnik tradicionalne astrologije. Svoje znanje je leta dopolnjevala samoiniciativno kot tudi na različnih tečajih, ki so ji dali različne vpoglede, ki jih je sama uspela združiti v neko celoto. Z različnimi pristopi lahko poda izčrpna pojasnila in pomaga pri iskanju rešitev, ki so najbolj primerni za posameznika.

Irena Dolar: Irena je diplomantka in učenka šole Eme Kurent, dodatno se je izobraževala še pri nekaterih astrologih, začela učiti na Astrološkem inštitutu, toda največ znanja in izkušenj si je pridobila sama, skozi izdelavo astroloških kart drugim ljudem, s spoznavanjem njihovega delovanja, življenja, iskala srž problema ter jim odpirala nove vidike. In tako je s svojo vnemo, pridnostjo in vztrajnostjo ustanovila svojo Šolo astrologije REGULUS, z željo po širjenju znanja in odpiranja potencialov ljudem, ki si tega želijo.

Dubravka Oberžan: Študirala je na Inštitutu Johannes Kepler v Beogradu pri Aleksandru Imširagiću, kjer je diplomirala kot astroterapevtka. Specializirana je na področju energijske astrologije in astroHealinga. Astroterapija pozna posebne tehnike, s katerimi prepoznamo stanje naše energije: kako se ta izraža na nivoju posamezne čakre in predvsem tehnike, s katerimi se energijske blokade postopoma odpravijo: z uporabo esenc in posebnih tehnik, kot so energijske vaje, afirmacije in podobno.

Nika Bele: Nika se ukvarja z astrologijo že vrsto let. Svojo drugo ljubezen, prehrano in zdravje, je uspela uspešno povezati in tako nadgradila svoje znanje astrologije na raven, da lahko poda konkretne predloge kaj in na kakšen način spremeniti svoje prehranjevalne navade, ki vam bodo koristile v vsakdanjem življenju. Sama se veliko ukvarja z zdravo prehrano na osnovi polarnosti človeka in hrane.

Boris Kunilo: Je oseba, ki ga zanima veliko stvari. Učil se je pri večih vrhunskih strokovnjakih s področja hipnoze, regresije, delanja z energijami in angeli. Svoja znanja je tako pridobival pri Doreen Virtue, Andy Tomlinson, Reena Kumarasingham, Bert Hellinger, Aleksander Šinigoj in drugi. Specializiran je za izvajanje regresij v pretekla življenje in življenja med življenji, kjer uporablja tudi načine za prepoznavanje in razreševanje vzorcev, sporočil in spoznanj.