Astrološki pregled za vikend 9. in 10. julij

dnevni horoskop slika
Pridni, delavni in učinkoviti bomo.

Sobota
Sobota z Luno v devici. Lahko bomo naredili veliko koristnega in opravili vse tiste malenkosti, ki jih še nismo uspeli dokončati. Videli bomo vsako malenkost in hitro bomo naredili razpored kaj in kako je treba postopati. Vse bo narejeno tip-top.

Zjutraj nas bo Luna s trigonom na R Plutona odpeljala v bolj odločne vode. Ob 7.27. uri bo obujena povezava Plutona in Sonca, ki je bila aktualna v četrtek. Tako bomo zopet dokazovali svojo moč in premoč. Čutili bomo kar veliko močne energije zaradi katere bomo težje ostajali mirni in potešeni.

Ob 11.31. se bo Luna že povezala z Jupitrom in to s konjunkcijo. Čutili bomo več zadovoljstva in sreče. S to povezavo bo spodbujen tudi včerajšnji sekstil Jupitra in Merkurja. Še se bomo radi pogovarjali in izmenjavali mnenja. Vsekakor bo zaznavati več želje po spoznavanju in komuniciranju. Naša radovednost bo tudi danes izstopala. Se pa jutri s sekstilom povežeta tudi Jupiter in Sonce, kar nam bo prav tako dano že danes. To so energije za leve, strelce in ribe. Več bo optimizma, navdušenja, pozitivnosti in tudi uspehov. Bolj se bomo zavedali svojih ciljev in tudi uresničevali jih bomo bolj zavestno. Prejemali in dajali bomo več podpore, razumevanja in vodstva. Usmerjeni bomo naprej in bolj veselo bomo stopali v nove zgodbe.

Zvečer pa Luna s sekstilom zopet poudari moč in energijo Marsa ter njegove povezave z Uranom. Ob 22.08. uri bomo hoteli kar preveč. V sebi znamo čutiti veliko energije, ki jo bomo težje izrazili na primeren (miren) način. Potrebna bo previdnost.

Nedelja

V nedeljo bo Luna še nekaj časa v devici. V dopoldanskih urah pa bo že prestopila v tehtnico. Bolj družabni bomo, prijateljski in prijazni. Znali se bomo lepo urediti in tudi poskrbeti, da bomo lažje ohranjali lepe in prijetne medsebojne odnose.

Najprej se bo Luna (še v devici) povezala z Venero. Njun sekstil bo najmočneši ob 5.27. uri in bo zelo dobrodošel za vse ˝zgodnje ptice˝. Dobro ga znajo izkoristiti tudi gospodinje in vsi, ki bi radi že zjutraj spekli ali skuhali kaj slastnega za lep dan.

Malo pred 8.00. uro pa se bo sestavil eden lepših, prijetnejših in na sploh spodbudnih aspektov. Sekstil Sonca in Jupitra smo lahko zaznavali že včeraj. Več bo pozitivne naravnanosti in pozitivnega pogleda na svet ter na svojo prihodnost. Zbirali in sestavljali bomo koščke, s katerimi bomo lažje dosegli cilje.

Merkur pa že sestavlja svoje naslednje zgodbe in odnose. Jutri zgodaj zjutraj, ob 4.00. uri, se bo s trigonom povezal z Marsom. Ta pozitivni vodni trigon bo sicer lahko prinesel več aktivnosti, okretnosti ter sposobnost hitrega in ustreznega reagiranja. Vse te vplive bomo lahko zaznavali že danes. Merkur bo poleg tega posegel v zgodbo, ki jo pleteta Mars in Uran (saj se bo ob 9.28. uri s kvadratom povezal tudi z Uranom). To povezovanje bo večini od nas prineslo več nekontroliranih in premočnih reakcij in dejanj. Bolj napadalni in agresivni znamo biti. Neprijazni, trmasti, uporniški in na sploh prehitri. S težavo znamo zadrževati svoje odzive. Izredna previdnost naj velja v tem obdobju tudi v prometu.