Astrološki pregled za vikend 9. in 10. april

dnevni horoskop slika
Po mirni in uživaški soboti nas čaka igriva, razigrana in družabna nedelja.

Sobota

Vikend bo Luna začela v znamenju bika in nam skušala prinesti več stabilnosti, umirjenosti in razsodnosti. Ne glede na vreme, bomo današnji dan preživeli bolj lagodno. Znali bomo uživati tako v dobri družbi kot v dobri hrani. Ne pozabimo, da je Luna v rastoči fazi in nas tako spodbuja k ustvarjanju, načrtovanju in realiziranju.

Zjutraj ob 7.18. nam bo Luna postregla z lepim trigonom na Jupitra, ki je sicer retrograden. Vseeno bo naš dan napolnila z nekaj več optimizma, dobre volje in širokosrčnosti. Zavedali se bomo kaj je prav in primerno.

Naslednja povezava Lune je še en trigon zemeljske narave, ki nam bo dal več notranje moči, da zasijemo in najdemo prave rešitve. Čeprav tudi pred obratom, nas bo trigon s Plutonom spodbudil, da se pogumno lotimo svojih načrtov, mogoče kaj spremenimo, saj bomo zmogli v vsakem primeru najti pravo rešitev.

Cel vikend pa nas bo spremljala konjunkcija Sonca in Urana. Ta bo ekzaktna v soboto ob 23.26. uri. Levi in vodnarji bodo najbolje izkoristili te vplive, ki nosijo več energije, volje, moči in podjetnosti. Ta resnično močna kombinacija nosi v sebi tudi veliko moške energije, ki nas bo delala bolj aktivne, družabne tudi ustvarjalne in nepredvidljive. Ta vpliv je zelo spodbuden za poslovne projekte, inovativne ideje in raznorazne stvari vezane na moderno tehnologijo. Te dni bodite prijazni do astrologov, ki vam lahko svetujejo marsikaj pomembnega.

Nedelja

Nedelja bo nekoliko bolj navihana, predvsem pa bolj družabna. Lunin prestop v znamenje dvojčka nam bo prinesel več lahkotnosti in brezskrbnosti. Za vsakega bomo znali najti pravo besedo. Zračnost in gibljivost Lune v dvojčku nam lahko da premalo resnosti in preveč razposajenosti, zaradi česar lahko delujemo bolj nezrelo.

Luna v dvojčku bo še posebno spogledljiva in razposajena, saj bo ob 17.58. sestavila sekstil z Venero. S tem aspektom bomo bolj očarljivi, bolj dostopni in nadvse prijazni. Hitro se bomo znajdli tako v komunikaciji kot v dejanjih.

Na koncu dneva, ob 22.05. uri, pa nam bo Luna postregla še z opozicijo na Marsa. Več pozornosti posvetimo komunikaciji, saj bo ta vpliv v nas sprožal več nemira, več notranje napetosti in trme. Hitro bomo znali reči kaj neprimernega in žaljivega.