Astrološki pregled za vikend 8. in 9. april

dnevni horoskop slika
SOBOTA

Tudi v soboto bomo deležni energij Lune v devici. Ko bomo ugotovili, da še nismo zadostili vsem potrebam in zahtevam, bomo brž stopili v akcijo in pri tem bomo tudi uspešni. Danes ne razmišljajmo preveč ampak bodimo bolj delavno naravnani. S stacionarnim Merkurjem bo večina nas danes imela občutek, kot da imamo ˝dve levi roki˝. Ampak tudi to bomo zmogli in naredili bomo kar si bomo zastavili.

Zjutraj nam Lunina opozicija na Neptuna ne bo prinesla velike zagnanosti in delovne vneme. Sobotno jutro si bomo vzeli zase in najbolje bo, da se ne pustimo motiti pri svojem jutranjem ritualu. Ob 6.32. uri bomo še posebno lenobni, zaspani in občutljivi.

V popoldanskih urah se bo sestavil trigon Lune in Plutona. Njuna povezava bo najmočnejša ob 18.24. uri. V tem času bomo dobili tisto potrebno moč in zagon, ki smo ju iskali cel dan. Nič nas ne bo motilo na naši poti in sploh se ne bomo pustili motiti.

Nekaj minut pred 22.00. uro se bo Luna povezala tudi z Marsom. Njun trigon nam bo dal še dodatno voljo in energijo. Zelo žive se bomo počutili.

Čeprav bo tokratni vikend tudi močneje zaznamovan s kvadratom R Venere in R Saturna, bomo zgodbam Lune težje sledili. Vsaj biki, tehtnice, kozorogi in vodnarji. ˝To ni dobro.˝ ˝Ne, res ni dovolj.˝ Veliko dokazovanja bo potrebnega, še posebno sami sebi. Veliko zadržanosti, strogosti, pa tudi hladnosti in negotovosti. To bo najbolj prizadelo odnose in vse, ki se trudijo ohranjati lepo in toplo razmerje. Kaj je primerno in za kakšno ceno? Retrogradnost obeh planetov le še podpira vso zadržanost in dodaja občutke strahu in neprimernosti. Težko si bomo priznali in se sprostili.

In vendar nas bo v noč na nedeljo pospremil še kvadrat Sonca in Plutona. Tudi njune vplive bomo lahko čutili cel vikend, saj se povežeta ob 2.49. uri zjutraj. Levi in škorpijoni. Vprašajte jih, kako bi oni želeli preživeti te dni. Mnogo bolj napadalno, tekmovalno, bojevito in srdito. Vse ali nič. Moje! Brez popuščanje in brez božanja. Moške energije, ki se povezujejo bodo v boj vstopile z namenom, da zmagajo 100%, ne da bi izbirale sredstva. Tokrat je vse dovoljeno. Previdno torej s kom stopate v odnose in na kakšen način. Rešitve ne bodo najbolj primerne.

NEDELJA

Luna v devici je skromna in ponižna. Vsem vplivom, ki se dogajajo mimo nje, ne more biti naklonjena ali hvaležna. Danes nas čaka res zahteven dan. Najraje bi nekam zbežali in se skrili pred celim svetom, pa se bomo zavedali, da nas bo vse, kar imamo počakalo in bomo morali vse nadoknaditi. Ne pozabimo, da se bliža tudi Polna Luna, ki v nas povzroča še več nemira in še več nezbranosti.

V dopoldanskih urah bo Luna obudila kvadrat R Venere in R Saturna. Ob 10.07. uri se bo najprej z opozicijo povezala z R Venero in nekaj minut kasneje naredila še kvadrat z R Saturnom. Občutki zapostavljenosti in pozabljenosti nas bodo napolnjevali in iskanje pohvale ter tolažbe bo izgledalo kot Sizifovo delo. Odsotnost ljubezni, razumevanja, bližine in naklonjenosti bodo prevladovali in tudi sami ne bomo zmogli najti pravih besed za druge.