Astrološki pregled za vikend 8. – 9. oktober

dnevni horoskop slika
Sobota

Za vikend bo Luna striktna, dosledna in zelo delavna, saj je prestopila v znamenje kozoroga. Po njenih stopinjah bomo šli tudi sami. Pokazali bomo več odgovornosti, praktičnosti, delavnosti in vztrajnosti. Znali se bomo organizirati in tudi porazdeliti delo. Verjetnost je tudi, da v skrbi za druge, sebi naložimo preveliko opravil, kar nas zna utruditi. Naša fizična moč ni enaka naši vitalni moči, zato bodimo previdni kam vlagamo svoje moči in napore. Z Luno v kozorogu si lahko naredimo dober načrt kako je treba postopati.

V dopoldanskih urah, ob 10.55. bo Luna sestavila kvadrat z Jupitrom. Veliko bo želja tako po delu kot nedelu. Spodbujeno bo naše čustvovanje, doživljanje, izražanje in delovanje. Naša želja po stabilnosti in miru bo prevladovala in mi bomo skoraj nemočni v doseganju tega.

Ob 13.18. uri se Luna poveže z Marsom. Njuna konjunkcija nam bo sporočala, da nismo še končali, da imamo še veliko stvari za narediti. Po eni strani nas bo vse to delalo bolj nestrpne in zaganjajoče se, po drugi strani pa bomo zmogli videti stvari in jih mnogo bolj učinkovito rešiti. Bolj praktični in dosledni bomo.

Zadnja povezava Lune danes bo sekstil z R Neptunom. Ta se bo dovršil ob 17.45. uri. Zelo nežni in razneženi bomo. Potreba po miru in počitku bo večja. Dovolimo si nekaj trenutkov. Ustavimo se. Zajemimo sapo, se sprostimo in se na tak način pripravimo za vse naslednje opravke.

Nedelja

Z Luno v kozorogu ne bomo radi razpravljali o svojih čustvih in občutkih. Ne bo časa za to. Danes bomo izkoristili nedeljo in postorili vse kar še nismo. V nas bo večja potreba po fizičnih opravilih, zaradi česar se bomo počutili koristne in vredne.

Takoj zjutraj nam bo v veliko pomoč Lunin kvadrat na Sonce, oziroma Prvi krajec. Ta nas bo že ob 6.32. uri spodbudil in nam dal energije in voljo za dober začetek dneva.

Ob 12.10. uri bo na vrsti sekstil Lune in Venere. To povezovanje nas bo navdušilo in nam pokazalo katere stvari so tiste, ki jih potrebujemo za dobro počutje. Čas bo za sprostitev in uživanje. Vseeno bomo v sebi našli tudi način, kako izraziti svoje želje.

Ob zaključku dneva, ob 18.50. uri, pa nas bo prevetril Lunin kvadrat na R Urana. Ta nam bo prinesel več raztresenosti in nemira. Tudi naši odzi bodo bolj pogojeni s tem, nepremišljeni in trmasti.