Astrološki pregled za vikend 4. in 5. junij

dnevni horoskop slika
Luna je že v dvojčkih. Glede na vsedogajanje, ki se postavlja na nebu, bo ta Luna prinesla veliko razposajenosti in tudi zbeganosti. Veliko igrivosti, radovednosti pa tudi površnosti in jezikavosti. Hoteli bomo družbo, sproščenost in pogovor.

Sobota

Tokratno napoved posvečam vsem z izpostavljenimi znamenji dvojčka, device, strelca in rib ter jim želim vse dobro. Zavedajte se, da niste sami in sposobni ste preiti in rešiti vse naloge, ki se od vas zahtevajo.

Ob 2.46. uri zjutraj je Venera sestavila svojo opozicijo z R Saturnom. Soočanje in streznitve so bile kar hud udarec za vse bike, tehtnice, kozoroge in vodnarje. Nekaj časa bomo še pod vplivi teh trpkih energij. Jutri pa bo Luna spet obudila in povezala to kombinacijo skupaj z drugimi planeti.

Bo pa danes najbolj aktualen in močan kvadrat Sonca in Jupitra (ob 12.57.). To sta dva boljša predstavnika pozitivnosti in dobrosrčnosti. Ker ju povezuje neharmoničen aspekt,še posebno, ker je poleg Jupiter, predstavnik razvoja, rasti in blaginje, bomo danes znali močno pretiravati. Še posebno levi, strelci in ribe. Opazili jih bomo že na daleč. Opaziti bo njihovo samozavest in nerealno predstavo samega sebe. Tudi naši cilji in prepričanja bodo večja in pomembnejša kot po navadi. Hitro nam stvari lahko uidejo iz rok in si zastavimo več kot smo sposobni. Raje trikrat premislimo.

Temu bo sledil še kvadrat Venere in Jupitra. Ta se bo sestavil v noči na nedeljo, ob 2.48. uri. Tudi s tem aspektom je povezana pretirana srčnost, dobronamernost oziroma zapravljanje in s tem povezano nezadovoljstvo. Težje bomo brzdali svoje potrebe in vse svoje želje bomo želeli uresničiti. Prav tako bodo prevelika naša pričakovanja (na vseh področjih). Potreba po skromnosti in ponižnosti je toliko večja. To nas bo učil tudi tokratni Mlaj. Sproti rešujmo situacije, korak po korak.

In potem nastopi Mlaj; konjunkcija Lune in Sonca bo eksaktna v nedeljo zjutraj ob 4.59. uri. Sam Mlaj že tako nosi strahove in potrebo po opuščanju nekih stvari. To smo zadnje dni lahko močno čutili. Tokratna situacija in kombinacija, ki se je sestavila, pa nam bo prinesla še posebno veliko priložnosti in možnosti, da naredimo korenite spremembe. Sicer nas bo vrtelo in premetavalo, ampak ob vsem tem kaosu bomo na koncu zmogli najti tisto svojo stabilno točko, zaradi katere bomo stopili novim zgodbam naproti.

Nedelja

Luna v dvojčku nas bo še vrtela in nas vabila naj se sprostimo in se pridružimo množici, ki nas pričakuje. Danes ni čas za kaj kompleksnega ali zapletenega. Raje se zabavajmo, družimo in bodimo na zraku (in soncu).

Po Mlaju smo in mogoče se nam že jasni kaj bi radi za naprej. Veliko se je dogajalo prejšnje dni, ampak vse to je bilo potrebno tudi za to, da zdaj lažje razberemo zrna od plev. Na nekaj stvari že lahko pokažemo s prstom, čakajo pa nas še velike stvari in preizkušnje. Ohranimo vero tako vase kot v svet in se prepustimo toku.

Ob 18.47. bo Luna s sekstilom na Urana ponudila pogled z drugega zornega kota. Bodimo sproščeni, spontani in drzni. Ko spustimo zavore, si dovolimo novih in drugačnih pogledov na svet, kar nas lahko tudi osvobodi.