Astrološki pregled za vikend 30. in 31. julij

dnevni horoskop slika
Naredimo si čarobni vikend. Soboto za prijatelje in druženje, nedeljo pa za družinsko harmonijo.

Sobota

Luna bo vikend začela v znamenju dvojčka. Razposajeni bomo, družabni, nagajivi in malce raztreseni. Toliko bo dogajanja, toliko stvari nas bo zanimalo, da bomo sem in tja izgubili glavo in želeli kar vse.

Ob 9.06. uri bomo res znali pretiravati s svojimi željami in raznoraznimi odzivi. Luna bo naredila kvadrat z Jupitrom in tako bomo čutili večjo potrebo po izražanju sebe in svojih potreb.

Ampak to ne bo trajalo dolgo, saj bo že čez slabo uro Luna sestavila sekstil z Venero. To nas bo napolnilo z več občutki sreče in zadovoljstva. Spodbujene bodo tudi energije, ki jih bosta v ponedeljek izrazila Venera in Uran s svojim trigonom. To bo v nas spodbudilo več želje po samostojnosti in neodvisnosti. Kljub spogledljivosti in izzivalnosti to ne bo čas za spletanje resnejših in dolgotrajnih razmerij. Radi se bomo družili in zabavali. To bodo najbolj zaznali biki, tehtnice in vodnarji. Zelo družabni bodo, norih idej in pogledov. To bo tudi čas, da spremenite svoje navade ali pa vsaj frizuro. Upajmo si biti drugačni, na prijeten način.

Ko bo Luna ob 13.46. uri sestavila še sekstil z Uranom, bomo lahko zaznavali več vznemirjenja in napetosti. Vseeno bomo zaradi sestavljanja aspekta z Venero, bolj družabni in zanimivi za širšo okolico.

Danes pa bo znamenje zamenjal tudi Merkur. Ta hiti na svoji poti, kot bi potreboval zalet za naslednje zgodbe. Ob 20.18. uri bodo dvojčki in device najbolj zaznali spremembo energije. Ta bo obarvana z znamenjem device, znamenjem, kjer se Merkur dobro počuti. Pričakujemo lahko več natančnosti in doslednosti tako pri izražanju kot pri delovanju. Bolj se bomo usmerili v delo in opravila, ki jih je potrebno postoriti. Več bo aktivnega razmišljanja, z delom pa tudi ne bomo zaostajali.

Nedelja

Nedelja bo nedelja v pravem pomenu besede. Luna je že prestopila v raka in nam tako prinesla več miru in čas za počitek. Radi bomo doma, z družino, otroci in na splošno z družinskimi člani. Raje bomo poskrbeli za dobro počutje z dobrim nedeljskim kosilom. Vseeno nas znajo sem in tja prevzeti čustva in bomo bolj ranljivi in občutljivi. Tudi prepirati se nam ne bo dalo. Bolj bomo subtilni in čuteči, zato se danes lahko posvetimo meditaciji.

Edina povezava, ki bo nastopila danes, nas bo še dodatno pomirjala in navdihovala. Lunin trigon na R Neptuna bo moč zaznati ob 18.50. uri. To bo tudi čas, ko bomo potrebovali še dodatno podporo in razumevanje. Naši čuti bodo bolj odprti in tako bomo lahko zaznavali mnogo energij, ki bodo v zraku.