Astrološki pregled za vikend (3. – 4. december)

dnevni horoskop slika
SOBOTA (3. december)

Soboto bomo začeli zelo zares z velikim poudarkom na prepoznavanju svojih obveznosti in tudi odgovornosti. Luna v kozorogu nas bo usmerjala v realiziranje svojih načrtov. Delo, delo, delo in še enkrat delo. Neustavljivi bomo danes, izredno sposobni in tudi premišljeni. Vsako stvar bomo dobro premislili, preden se odločimo za svoj naslednji korak.

Tudi danes bomo imeli več priložnosti, za uspešno soočenje z dejanskim stanjem. Od 11.06. ure bo Luna v prazno, kar bomo lahko občutili kot povečano željo po doseganju nedosegljivega. Še posebno, ker se dispozitor Lune spodbudno povezuje z Marsom. Izredno praktično in storilnostno bomo naravnani. Pripravljeni na vse. Ob 20.44. uri pa bo Luna prestopila v vodnarja in nam namignila, da začnimo uporabljati svojo glavo in ne bodimo tako vkovani v neke predsodke in pravila. Več bo priložnosti za nenačrtovane premike.

Vseeno bo v soboto Luna najprej sestavila konjunkcijo z Venero, ob 11.16. uri. S tem bomo zaznali nekaj več zadržanosti in skromnosti. Prijetna počutja bodo pomešana s skrbmi in neodobravanjem. Svoja čustva in občutja bomo zapostavili, ker bo v nas zavedanje, da moramo prej poskrbeti za vse ostalo.

Ob 13.15. uri pa bo nastopil čas, ko se bosta povezala še Mars in Saturn. Nekaj te energije je bilo moč zaznati že včeraj, ko se je Mars povezal z Jupitrom in tako tudi poskušal zbližati energiji Jupitra in Saturna. S temi energijami so najbolje zaživeli ovni, škorpijoni, strelci, kozorogi, vodnarji in ribe. Zelo so bili motivirani, pripravljeni udejanjiti svoje obljube in namere ter z veliko odgovornostjo, podkrepljeno z moralnimi principi, pristopiti k problemom in svojim projektom. Danes bodo preostale vplive najbolj zaznavali ovni, škorpijoni, kozorogi in vodnarji. V njih bo še prevladovala velika vnema in neka zagnanost, da dosežejo svoje cilje. Danes bo dan za velike in težavne premike, ki se jih bomo lotili zelo strukturirano in tudi natančno. Imeli bomo vso potrebno moč, da naredimo premik v željeno in določeno smer.

NEDELJA (4. december)

Nedeljo si lahko rezerviramo zase in za svoje najbolj nore želje. Luna bo v vodnarju in danes nam ne bo dajala velikih nalog. Bolj bomo usmerjeni v družbo in z večjim zanimanjem bomo pristopili k vsem stvarem, ki nam bodo danes prekrižale pot. Bolj dinamični in energični bomo. Neka vsesplošna radovednost nas bo navdajala in nas spodbujala k raziskovanju.

Hitro se bomo znali prilagoditi vsem razmeram in imeli bomo moč, da najdemo ustrezno rešitev. Danes se ne bomo obremenjevali z malenkostmi, prej jih znamo uporabiti kot del izziva.

Do konca dneva bomo lahko čakali na prvi aspekt, ki ga bo Luna naredila s Soncem. Njun sekstil bo na vrsti ob 21.56. uri in nas bo napolnil s pozitivno energijo. Dal nam bo tudi tisto notranjo moč in voljo, da si bomo upali in se lažje odločili.