Astrološki pregled za vikend 29.-30. julij

dnevni horoskop slika
SOBOTA 29. 7.

Vikend bo zaznamovan z razburljivo družabnimi energijami. Z Luno v tehtnici bo sobota zelo prijetna, razigrana in tudi nagajiva. Zelo zagreto bomo zadovoljevali svoje potrebe in poskrbeli, da bo uresničena vsaka naša želja. Ko je Luna v tehtnici si želi lepih in harmoničnih odnosov. Ker se Venera, vladarica tehnice iskrivo povezuje z Uranom, danes ne bo čisto vse harmonično, bo pa vznemirljivo.

V dopoldanskem času nas bo še miril in zadrževal Lunin sekstil z R Saturnom. Ta bo ekzakten ob 10.26. uri. Bolj resni in premišljeni bomo. Nekako nezaupljivi in zadržani. Ampak v tem času bo spodbujena naša funkcionalnost, zaradi česar bomo lahko veliko postorili.

V poznih urah, od 22.25. do 23.30. ure, se bo Luna povezovala z Venero in Uranom in tako že opozarjala na njun sekstil, ki se bo dopolnil v nedeljo ob 10.03. uri. Te iskrive in vzemirljive energije že zaznavajo biki, tehtnice in vodnarji. Veliko bo spogledovanja, iskrenja, osvajanja in druženja. Bolj nam bodo všeč svobodni, prijateljski odnosi. Pokazali bomo zanimanje za nove ideje in moderno glasbo. Lažje bomo navezali nove stike in ne bomo odnehali, če bomo tako želeli.

NEDELJA 30.7.

Nedelja nas bo pozdravila z intenzivnimi energijami Lune v škorpijonu. Te energije nam bodo dajale moč vztrajnosti in nepopustljivosti. Z vsakim problemom se bomo soočili 100% in z vsem svojim bistvom. Bolj dovzetni bomo za vse dogajanje okoli nas in to nas zna spraviti tudi v neprijeten položaj. Potrebovali bomo čas zase in za svoja občutja.

Ob 10.03. uri nas bo sekstil Venere in Urana še dodatno spodbudil in vznemiril na svoj način. V odnosih bo zanimivo, razburljivo, spontano in sproščeno. Uran prinese presenečenja, šoke in vznemirjenje in tako lahko popestri tudi dogajanje, kjer bo imela prste zraven Venera. Lahko v odnosih ali pa pri financah. Najbolj zaželene bodo tokrat ljubezenske avanture, večerja na plaži in igranje raznoraznih iger na srečo. Previdno pri ugotavljanju ali ste rojeni pod srečno zvezdo in kako drzni ste.

Ob 11.20. uri se bo Luna s sekstilom povezala z Merkurjem. Svojo radovednost bomo znali potešiti. Pokazali bomo veliko razumevanja in sočutja. Tiho in skromno bomo čakali na pravi trenutek.

Luna v škorpijonu se bo ob 15.02. uri s kvadratom povezala s svojim dispozitorjem Marsom. To bodo bolj napete in razburljive energije. Težko bomo ostali mirni in hladni. S svojo zagnanostjo in odločnostjo ne bomo skoparili in bolj močno bomo vztrajali pri svojih stališčih.

V popoldanskih urah nas bo še dodatno spodbudil prvi krajec. Lunin kvadrat s Soncem bo na vrsti ob 17.23. uri. To bo še dodatni poriv, da se poženemo v želeno smer, se usmerimo proti cilju in se borimo za to kar želimo in potrebujemo.