Astrološki pregled za vikend (25. in 26. marec)

dnevni horoskop slika
SOBOTA

Za vikend lahko pričakujemo več mirnih in prijetnih energij. V soboto bo Luna v dopoldanskem delu še v vodnarju, kar nam bo dajalo večjo željo po iskanju rešitev in reševanju težav. Bolj razumsko bomo sprejemali odločitve. Ob 11.06. uri bo Luna prestopila v znamenje rib in nam na ta način prinesla več miru in možnosti za počitek. Sobota se bo izkazala za zelo prjeten in primeren dan za praznovanje in počastitev naših mam.

Zjutraj, ko bo Luna še v vodnarju, se bo ob 6.55. uri povezala s svojim dispozitorjem. Sekstil s Saturnom nam bo dal potrebno disciplino in smer, da se bomo lažje pripravili na današnji dan.

Danes ob 11.17. uri se sestavi tudi konjunkcija Sonca in R Venere. Levi, biki in tehtnice bodo žareli in se bahali. S temi vplivi bomo danes bolj veseli in privlačni. R Venera v ovnu bi. Si želi. Pa nekako ne more. Danes dobi podporo Sonca, kar ji bo dalo potrebno moč in način, da se premakne in nekaj doseže. Ognjene in moške energije tako Sonca kot znamenja ovna, bodo lahko prevzele pobudo v odnosih in pokazale ter dokazale, kaj je lepo in prijetno. Uživajmo skupaj in naj nam bo lepo.

NEDELJA

Tudi v nedeljo bo Luna v ribah. Nežno, mirno, čustveno in zasanjano idilo bi lahko zmotilo samo neurje. In zelo verjetno, da ga bo. Tisti nemir v nas, ki bo razburkal naša čustva in od nas zahteval nekaj popolnoma drugačnega. Nemoč, ki jo bomo čutili, nam ne bo v pomoč pri soočenju s težavami, ki jim bomo priča. Sočutje, razumevanje in naklonjenost bodo zelo dobrodošli, če nam uspe slediti sebi in se ne ozirati na rušilna mnenja drugih. Smo tudi v obdobju pred Mlajem, zato bo potreba po spuščanju in opuščanju večja. Z manj energije ne bomo uspeli narediti veliko stvari.

Sekstil Lune in Marsa bo na vrsti zjutraj ob 8.42. uri. To nam bo dalo potrebno voljo in energijo, da bomo dan začeli dinamično in aktivno.

Ob 10.22. uri bo na vrsti konjunkcija Lune in Neptuna, kar nas bo zopet umirilo in raznežilo. Te občutljive energije znajo iz nas izvabiti še več čustev.

Tudi danes bodo močneje prisotne energije, ki nam jih obljublja konjunkcija Merkurja in Urana. To bodo dvojčki, device in vodnarji najmočneje zaznavali ob 17.05. uri, ko se aspekt sestavi. Hitre misli, hitre besede in hitri odzivi bodo vse prej kot premišljeni in na mestu. Sicer bomo zelo izvirni in napredni, zelo spontani in nepredvidljivi, kar nam lahko prinese več nemira in razdražljivosti. Veliko današnjih pogovorov lahko razumemo kot napad, zmerljivko in tako lahko hitro zamerimo ali odreagiramo drugače, kot bi sicer. Podobna, nepremišljena in nepredvidljiva dinamika bo prisotna tudi v prometu. Previdno, kjerkoli že boste.

Večerni sekstil Lune in Plutona, ki bo na vrsti ob 21.52. uri, bo v nas spodbudil neko zagotovilo, da smo sposobni veliko stvari in nalog dobro izpeljati in ostati to kar smo. Spodbujen kvadrat R Jupitra in Plutona nas ne bo pustil lahke in sproščene. Velike krivice, ki se dogajajo okrog nas, bodo že začenjale dobivati svoj epilog. Želja po dokazovanju in nadvladi bo prav tako začenjala kazati svoje zobe.