Astrološki pregled za vikend 23. in 24. julij

dnevni horoskop slika
Pasivna in s čustvi obarvana energija ni po godu vseh, zato jo znajo tisti bolj energični zaznati kot pusto in turobno.

Sobota

Sobota z Luno v ribah bo bolj umirjena in prijetna. Pasivna in s čustvi obarvana energija ni po godu vseh, zato jo znajo tisti bolj energični zaznati kot pusto in turobno. Bo pa danes prijeten dan za zbliževanje, počitek in meditacijo. Bolj bomo sočutni, rahločutni in zasanjani.

Ob 6.53. uri bo Luna dopolnila konjunkcijo z R Neptunom. S tem bo naša pasivnost še večja. Kot se ne bi hoteli zbuditi iz sanj, bomo sobotno jutro raje malce prespali ali pa si privoščili vzpodbudno jutranjo meditacijo. Bolj bomo uživali v miru.

V popoldanskih urah, ob 14.08. uri, Luna sestavi svoj sekstil z R Plutonom in nam pokaže kje je naša moč in kako naj jo uporabimo in usmerimo. Naše čutenje in zaznavanje bo močnejše. Nekaj pa se bo pletlo tudi med Plutonom in Venero. Kdo bi znal njuno inkonjunkcijo, ki jo bo spodbudila Luna, čutiti kot nekakšno izsiljevanje ali manipulacijo. Ali pa bomo mi tisti, ki bodo izvajali te pritiske nad drugimi. Tudi v partnerstvu zna kaj zaškripati in spremeniti smer dogajanja. To povezavo bo moč najbolj zaznati iz nedelje na ponedeljek.

Do 22.24. ure pa bomo čakali do naslednje Lunine povezave. Opozicija z Jupitrom nam bo nekoliko zamajala tla pod nogami. Morda pa bodo naše želje in predstave prevelike za ta ˝mali Svet˝. Upanje ostaja.

Nedelja

Nedelja bo nekoliko bolj raznolika glede na soboto. Do 14.32. ure bo Luna še kar v ribah, spodbujala našo čustveno plat in nas mirila. Kasneje bo zaznali to ognjeno, dinamično energijo, polno moči in elana. Luna bo prestopila v ovna in nam ponudila nove energije, s katerimi bomo lažje začeli tudi nov teden.

Z Luno v ribah bomo zjutraj ob 9.06. uri zaznali njen trigon z Marsom. Nekaj več aktivnosti lahko pričakujemo. To energijo lahko izkoristimo za marsikaj, še najbolje bo, da si naredimo nekaj manjših obveznosti in jih počasi tudi realiziramo.

Ko bo Luna že nekaj časa v ovnu, bo sestavila tudi trigon s Soncem. Ta bo na vrsti ob 18.16. uri. Tudi ta povezava nas bo usmerjala naprej in nas napolnjevala z energijo. Imeli bomo več volje in moči za uresničevanje svojih želja in potreb.