Astrološki pregled za vikend 23. in 24. april

dnevni horoskop slika
Čas za poglobitev vase in za velike notranje spremembe.

Sobota

Luna bo vikend začela v znamenju škorpijona. Ozračje bo bolj intenzivno obarvano, z več čustvenega nihanja in uveljavljanja svoje moči. Bolj se bomo nagibali k temu, da raziščemo stvari in jim pridemo do dna. Zaradi odločnosti in vztrajnosti bomo zmogli najti primerne rešitve in sprejeti konkretne odločitve.

Nekaj minut pred 6.00. uro zjutraj bo Luna tvorila sekstil z R Jupitrom. Ta povezava nam bo dala neka spoznanja in usmeritve, ki nam bodo dolgoročno bolj koristila.

Naslednja Lunina povezava je še en sekstil, tokrat s svojim dispozitorjem R Plutonom (ob 13.38.). To nam bo dalo več možnosti in priložnosti za soočanje z našimi strahovi, kot z najrazličnejšimi kriznimi situacijami. Čeprav vse kaže na to, kako je Luna v tem položaju prizadeta, v sebi nosi izjemno veliko moči, ki jo silijo, da naredi prvi korak in s tem nepredstavljive spremembe. Izkoristimo ta čas za notranji razvoj in rast.

Nedelja

Nedeljska Luna bo prvi del dneva še v škorpijonu in brez aspektnih povezav. Tako bo začetek dneva bolj pester in poln skrivnosti (in skrivanja). Zaradi retrogradnosti vladarjev znamenja škorpijona (Marsa in Plutona), bomo bolj usmerjeni navznoter in tu iskali načine kako izklesati in izpopolniti našo samopodobo in tudi sebe. Naše misli bodo bolj usmerjene v pretekle dogodke in tako bomo raziskovali, kaj smo se iz tega naučili, kaj moramo popraviti in kako bo najbolje, da se lotimo drugačnega načina življenja.

Nekaj več odprtosti in usmerjenosti navzven pa nam obljublja Lunin prestop v znamenje strelca ob 14.46. uri. Raje bomo zunaj (na zraku), kjer se bomo dobro počutili in kjer nam ne bo treba misliti na vse obveznosti, ki nas čakajo. Zna biti, da bomo kakšno stvar videli v drugačni luči kot v resnici je in se v skladu s tem tudi čustveno odzvali. Objektivnost ne bo ravno naša današnja najboljša vrlina. Bolj bomo samosvoji, nekoliko raztreseni in površni ter površinski.