Astrološki pregled za vikend 22. in 23. oktober

dnevni horoskop slika
SOBOTA

Vikend bomo začeli z Luno v znamenju raka. Ta naj bi spodbujala naša čustva in naše potrebe po ljubezni in bližini. Vseeno bo dnevna dinamika bolj napeta zaradi česar se bomo počutili bolj osamljene in razdražene. Danes bo Luna v raku iz nas izvabljala res močna in najbolj raznolika čustva, ki jih premoremo. Naši odzivi bodo bolj intenzivni pa tudi nestabilni in nepredvidljivi. Zvečer bo Luna prestopila v leva in nam drugo polovico vikenda predstavila skozi vročekrvno in samozavestno dinamiko.

Prva povezava bo Lunin kvadrat z R Uranom ob 7.43. uri. Že zjutraj bomo bolj napeti in nemirni, odrezavi in jezikavi. Hitro bomo našli razlog zakaj nam nekaj ne ustreza in zakaj so drugi odgovorni za naše počutje. Težko bomo našli notranje zadovoljstvo in močno željeni notranji mir.

Ob 14.30.uri nas čaka še ena bolj nespodbudna situacija, ki nas zna vzemiriti. Lunin kvadrat z Merkurjem bo sicer milejši kot predhodni, vendar bo v nas vseeno lahko sprožil več negativnih odzivov in nezadovoljstva. Težko se bomo izrazili in sporočili kaj hočemo.

Zadnji krajec nas bo proti večeru, ob 21.13. uri, opomnil, da kljub vsem aktivnostim, ki jih imamo, potrebujemo več počitka. Začenja se obdobje pred Mlajem in tako nam tudi Zadnji krajec sporoča, da je čas, da začnemo pospravljati in se pripraviti na novo, ki prihaja.

V noči na nedeljo, ob 1.45. uri, bo svoj prestop naredilo tudi Sonce. Spodbujene bodo energije, ki jih zastopa znamenje škorpijona. Bolj se bomo zavzeli za svoje cilje in s povečano voljo in željo bomo stopili v življenje. V nas se bo prebudilo večje zanimanje za najrazličnejše stvari. Znali bomo potrpeti, če bomo resnično prepričani v to kar hočemo. Tudi hitreje bomo prepoznali najrazličnejše namene in namere drugih in se nanje tudi hitreje odzvali. Še posebno za tisto, kar nam bo veliko pomenilo, se bomo močno zavzeli in v to vložili vso svojo energijo.

NEDELJA

Tokratna nedelja zna biti nekaj posebnega in izpopolnjujočega. Luna bo v nas dvignila voljo in željo do življenja, ustvarjanja, druženja in izkazovanja ljubezni. V nas bo več elana in samozavesti, kar se bo odražalo tudi v našem odnosu do drugih.

Ob 8.28. uri se bo Luna s trigonom povezala z Venero. Ognjeni trigon nas bo napolnil z občutki ljubezni, sreče, veselja in tudi zadovoljstva. Znali bomo uživati in se sprostiti v dobri družbi.

Naslednji na vrsti bo še en ognjeni trigon, ob 14.43. uri, in sicer z Jupitrom. Ta Lunina povezava nas bo navdahnila z optimizmom in veseljem. Vsi ti pozitivni vplivi bodo odpirali naša srca. Pozitivne energije se bodo širile in nam vsem ponujale več priložnosti za srečo in zadovoljstvo.

Zadnji, ki nas zna danes še nagovoriti, bo Lunin trigon s Saturnom, ki bo nastopil ob 22.19. uri. S tem bomo znali bolj odgovorno pogledati in oceniti stanje v katerem smo in si na podlagi tega tudi zastaviti naslednje zadolžitve. Ne bomo pozabili na svoje najbližje in znali bomo poskrbeti za njihove potrebe.