Astrološki pregled za vikend 22.-23. julij

dnevni horoskop slika
SOBOTA

Oh vikend. Z Luno v raku. Danes bomo najbolj poskrbeli za domače, za najbolje, za najbolj ranljive. Kar prevroče bo, za kakršnokoli aktivnost. Pa kdo bi sploh želel biti aktiven v teh razmerah. Lahko pa zbiramo nove osvežilne recepte, ki bi nam popestrile te dni pred Mlajem. Stopimo skupaj in si naredimo zasebni žur, ko bomo lahko uživali točno tako kot sami želimo. Ne dovolimo, da nam kakšen vsiljiv mrčes pokvari te trenutke.

Zjutraj se bo Luna ob 8.33. sestavila trigon z R Neptunom. To nas bo še dodatno polenilo in raznežilo. Jutro bo tako bolj pasivno in mirno.

Lunin kvadrat z Jupitrom nas bo doletel ob 11.33. uri. Danes ne bomo delali velikih premikov. Naše želje bodo brezmejne. Naši odzivi bodo dobrosrčni. Naša pomoč in podpora bo lahko presegala meje. Kje sploh je konec?

In potem bo vse to postalo kar preveč zahtevno. Luna bo sestavila opozicijo z R Plutonom in mi se bomo borili s sabo in z drugimi in s sabo. Ta nepopustljivost Plutona v kozorogu nam bo odnesla vso dobro voljo in sploh pokazala kaj je tisto, kar moramo narediti.

Danes bo svoj prestop naredilo tudi Sonce. Ob 17.15. uri bo Sonce vstopilo v svoje znamenje. Veselje, sreča, šarm, igra, kreativnost, pogum, samozavest. Začenja se obdobje, ki bo najbolj podprlo predstavnike znamenja leva. Prihaja čas, ko se bomo pokazali, prihaja čas, ko se bomo izpostavili in stopili naprej. Vsaki začete je težak in tako bo tudi tokrat to Sonce, ki sestavlja konjunkcijo z Luno, nekoliko upehano, vendar z velikimi pričakovanji, kaj bo.

NEDELJA

Vse poti vodijo v Rim. No kakorkoli že, vse gre v tisto smer kamor mora iti. Kamor smo namenjeni. Jutranja Luna bo še v raku in nam povzročala skrbi in nepotreben nemir. Težko bomo ostali mirni in razumni. Čustva bodo vsepovsod in naša nezmožnost obvladovanja nas bo še dodatno spravljala v slabo voljo. Ob 10.33. se bo Luna premaknila v znamenje leva in takoj zatem skočila v objem Sonca. Njuno povezovanje nam prinaša določene zaključke. Prinaša nekaj novega in tokrat zares pomembnega.

Preden bo Luna prestopila v novo znamenje, nam bo prinesla kvadrat z Uranom. Več nemira, raztresenosti ali razdražljivosti lahko pričakujemo. Če bomo sploh lahko kaj pričakovali. Veliko bo nezadovoljstva, prehitevanja in površnosti.

V tokratni Mlaj je vpet še Mars. In danes se bo Luna cel dopoldan povezovala s Soncem in Marsom, kar nam bo nosilo več volje, poguma, direktnosti, borbenosti in šarmantnosti. Lev je znamenje igre, kreativnosti, športa, pa tudi ljubezni in zabave. Osvajajmo tisto kar nam je resnično pri srcu. Te energije bodo močneje predstavljene in bolj izrazite. Znali bomo pokazati svoje mišice, svoje talente in polni energije se bomo samozavestno podajali na pot novih zmag in dosežkov.