Astrološki pregled za vikend 2. september

dnevni horoskop slika
Težili bomo v ravnovesje in harmonijo z vsem in vsakomer.

Sobota

Luna bo soboto začela z energijami znamenja tehtnice in z njimi obeležila cel vikend. Bolj prijazni in pomirjeni bomo. Težili bomo v ravnovesje in harmonijo z vsem in vsakomer. Želeli si bomo vsega lepega, prijetnega, tistega kar v nas vzbuja prijetne in tople občutke.

Prva bo na vrsti konjunkcija Lune in Venere. Ta povezava nas bo ob 13.29. uri osrečila in polenila hkrati. Zelo lepo in prijetno se bomo počutili. Lepo besedo in prijazen pogled bomo namenili vsakomur, ki ga srečamo.

Pozno zvečer, ob 22.55. uri bo Luna sestavila sekstil s Saturnom. Nekaj več odgovornosti in doslednosti bomo zaznali. Vseeno Luna s tem spodbudi sestavljajoči se kvadrat Saturna in R Neptuna. Zato bomo lahko zaznavali tudi njune energije, ki poudarjajo brezup, ujetost pa tudi nemir, skrbi in strahove. To bo za dolgo časa, zadnje takšno srečanje Saturna in Neptuna. Ne dovolimo, da strahovi prevzamejo in vodijo naše življenje. Tudi to bo minilo.

Nedelja

Danes bomo spoznali kako pestro in zahtevno zna biti na dan, ko je Luna v tehtnici. Že res, da si bomo želeli urejenosti, harmonijo, lepe medsebojne odnose in čudovito preživete minute in ure. Zaradi večje potrebe, da bi to dosegli bomo bolj vztrajni, trmasti in nepopustljivi. Če ne bo tako kot smo si zamislili, ne bo v redu.

Tako nas bo zjutraj ob 8.39. uri Luna s kvadratom na R Plutona prisilila, da zahtevamo svoje in si izborimo, kar nam pripada. Veliko bomo pričakovali in zahtevali.

Ob 10.12. uri bo na vrsti bolj spodbudna energija, saj bo Luna sestavila sekstil z Marsom. Čeprav bo v nas nekaj več volje in energije, bomo to prej uporabili za raznorazne razprave in zagovore, kot pa za skakanje po vrtu.