Astrološki pregled za vikend 2. in 3. april

dnevni horoskop slika
Sobota

V soboto bo Luna prestopila v vodnarja in tako v vikend spustila več odprtosti, sproščenosti, radovednosti in priložnosti za presenečenja. Iskali bomo nove izzive in težili k spremembi dnevne dinamike. Bolj bomo energični, družabni in komunikativni. Z Luno v vodnarju se ne bomo bali povedati kar mislimo. Odprti bomo za nove predloge in nove ideje. Bolj nam bo odgovarjalo drugačno, nenavadno vzdušje, kjer bo veliko dinamike. Naši odzivi bodo prav tako bolj hitri, nenavadni in šokantni. Na tem mestu vas povabim, da izkoristite priložnost in odidete na Jesenice, kjer se že odvija Meteorita, festival znanstvene fantastike, ki bo trajal do 9. aprila, vključno z razstavo pod okriljem Prirodoslovnega muzeja, ki prireja teden astronomije.

Proti večeru, ob 17.13. uri, nam bo Lunin sekstil z Marsom dal še več energije, dinamike in poguma. Bolj bomo drzni, avanturistični in vedoželjni. V družbi se bomo dobro počutili. Zanimalo nas bo mnenje drugih, odprti bomo za diskusije in tudi sami bomo želeli pokazati svoje talente in zmogljivosti.

Nedelja

Kam nas bo odpeljala Luna v vodnarju tokratno nedeljo? Zagotovo si bomo želeli družbe, nekaj drugačnega. Doma najverjetneje ne bomo ostajali, če pa že, si bomo naredili svojo žurko, kjer bo več dinamike in razgibanosti. Na momente kar ne bomo mogli spustiti svojih nazorov, zaradi česar lahko v družbo vnesemo več nemira.

Luna nas bo zjutraj ob 8.28. uri spomnila, da dan ni namenjen samo poležavanju in zabavi, ampak da je čas, da se nekaj stvari tudi dejansko naredi. Sekstil z R Saturnom, ki je tudi dispozitor Lune, nam bo dal več delavne vneme, več odgovornosti in resnega pogleda na stvari. Zaznati bo možno tudi kakšen dvom ali pretirano skrb, vendar podajmo se v delo in ne razmišljajmo preveč.

Družba nas bo klicala. Izzivom se ne bomo mogli izogniti. Silili bomo ven med ljudi, kjer bomo priča marsikateri novosti. Luna se s svojim dispozitorjem Uranom poveže s sekstilom ob 14.55. uri in nam namigne naj izkoristimo dan za nove izzive, si tako pridobimo več znanja, več poznanstev in povečamo svojo socialno mrežo.