Astrološki pregled za vikend 19. in 20. november

dnevni horoskop slika
Vikend bomo začeli z Luno v znamenju leva. Polni bomo energije, veselja, pozitivnih čustev in ljubezni.

Vikend bomo začeli z Luno v znamenju leva. Polni bomo energije, veselja, pozitivnih čustev in ljubezni. V nas bo več samozavesti, odločnosti in volje. Še posebno danes bomo vsi sijali, se navduševali nad vsem in si želeli najlepših stvari. Luna v levu nam bo pomagala, da bomo z več volje in usmerjenosti bolj pogumno segali po svojih ciljih in željah ter jih bolj uspešno dosegali. Družba in druženje nas bo danes še posebno vabilo in radi bomo posvetili svoj čas temu kar nas veseli in napolnjuje.

Šele popoldne bo Luna sestavila svoj prvi aspekt, ki bo opozicija z Marsom. Ta bo najmočnejša ob 17.48. uri in nam bo postregla z več nemira in nepotrpežljivosti. Bolj bomo odrezavi, nesproščeni in hitrih reakcij. Svojih besed ne bomo zadrževali in izrazili jih bomo z večjo gotovostjo.

V noči na nedeljo pa se bo sestavil eden najlepših aspektov, ki je tudi najbolj zaljubljen. Sekstil Venere in R Neptuna so v preteklih dneh že lahko zaznavali biki, tehtnice in ribe. Kot bi bili v stanju zamaknjenosti, v svojem svetu, bodo postopali na okrog in lahko jih bo opaziti, saj bodo oni tisti s posebnim nasmeškom na obrazu. Ta povezava nam bo vsem prinesla nek notranji mir in zadovoljstvo, neko potešitev, da je vse v redu. Znali bomo uživati v majhnih stvareh in v vsem lepem, ki se nam bo pripetilo. Znali bomo izraziti svoje želje in pričakovanja. Prepustite se in spoznajte kaj vas radosti v življenju in kaj vas navdihuje. Podajte se na pot svojih najbolj nenavadnih želja.

NEDELJA (20. november)

Tudi nedeljska Luna bo v znamenju leva. Še nas bo vodila v družbo, v akcijo, zabavo, kjer bomo zvezde in kjer bomo sijali. Nekoliko še pod vplivi povezovanja Venere in Neptuna, bo Luna v levu v nas zbujala še več hrepenenja in občutke zaljubljenosti. Kamorkoli se bomo odpravili, bomo natančno poskrbeli za svojo zunanjo podobo, ki bo zelo urejena in tudi premišljena.

Tako bomo v jutranjih urah, ko bo na vrsti trigon Lune in Saturna, bolj preudarni. Bolj bomo premislili kaj bomo naredili v naslednjem koraku. Zaradi podpore ognjenih znamenj bomo hitreje sprejeli odločitev in jo zagovarjali. Ne bomo postopali in se prepuščali brezdelju, ampak bomo svoje obveznosti dosledno izvedli.

Ob 18.08. uri pa nas bo presenetil še en dinamičen in energičen trigon Lune in R Urana. Polni bomo zagnanosti, elana, norih idej in volje, ki nas ne bo pustila pri miru. Iskali bomo načine kako izraziti to svojo divjo naravo. Spontanost, nenavadnost, drznost, nepremišljenost nam znajo popestriti zadnje ure vikenda.