Astrološki pregled za vikend (18. in 19. marec)

dnevni horoskop slika
SOBOTA

V soboto se bomo prebudili z energijami Lune v strelcu. Več energije in osebnega zadovoljstva bomo zaznavali. Svojega navdušenja ne bomo skrivali. Vsa srčnost in dobrota, ki jo premoremo, bo danes z nami na vsakem koraku. Svoja spoznanja bomo radi delili z drugimi in jim želeli pomagati s svojimi nasveti.

Merkur konjunkcija Venera bo danes na vrsti ob 13.26. uri. Ta konjunkcija bo največ razigranosti in dobre volje prinesla dvojčkom, devicam, bikom in tehtnicam. Veselje, ustvarjalnost, razigranost, prikupnost in še kaj bodo delili z vsemi. Danes bo dan namenjen raznoraznim pozornostim, ki bodo nosile srečo, veselje, zadovoljstvo in iskrice v očeh.

Zvečer ob 21.58. uri bo Luno s trigoni še enkrat opomnila na konjunkcijo Merkurja in Venere. Prepustimo se tem prijetnim energijam in uživajmo v vsem lepem, kar se nam bo zgodilo.

NEDELJA

Nedelja bo dan za aktiven počitek. Ne delajmo si nepotrebnih opravil ampak z energijami Lune v strelcu, raje preživimo dan zunaj, na prostem, kjer se bomo lahko sproščali na način, ki bo nam najljubši. Tudi družba nam bo bolj odgovarjala.

Edina povezava Lune danes bo sekstil s svojim dispozitorjem, R Jupitrom, ki bo na vrsti ob 21.36. uri. To nam bo prineslo še več sproščenosti in občutek notranje polnosti. Znali bomo prisluhniti sebi in si naredili večer po svojih željah in potrebah.