Astrološki pregled za vikend 12. in 13. marec

Dnevni horoskop slika
Sobota

Luna je že včeraj zvečer nakazala kakšen bo vikend. Vse kaže na to, da bo bolj mirno, prijetno, udobno in tudi stabilno. To so tiste lepe lastnosti, ki jih predstavlja Luna v biku. Zaradi močne zaverovanosti vase in neodstopanja pa nam zna ta čas prinesti tudi nekaj nelagodja in slabe volje.

V dopoldanskem času, ob 11.23., se v znamenje rib naseli Venera. To bo za nekaj časa zadnji planet, ki bo vstopil v ribe, kjer je trenutno velika dinamika. Pa vendar se Venera v ribah počuti zelo dobro. Biki in tehtnice bodo lahko začutili ta prestop in iz želje po svobodi, neomejenosti, modernosti in nekonvencionalnosti prešli v bolj mirne energije. Več bo občutka za lepó in lepoto, za sočutje in predanost. To bo obdobje zasanjanosti, idealiziranja in ljubezni. Ker Venero rado odnese po vibracijah, ki so lastne ribjim, uporabimo svojo ustvarjalnost in poskušajmo na tem nivoju nekoliko omejiti navdahnjenost Venere v ribah.

Lunin sekstil z Neptunom bo ob 12.54. takoj podprl vso to nežno , spiritualno, čutno in ustvarjalno energijo. Tisti, ki močno čutite in znate zaznati energije rib in Neptuna boste intuitivno vedeli, da je ta čas nekaj posebnega.

Tudi sekstil Lune in Merkurja bo dal več možnosti za razumevanje in poglobitev v druge in v sebe. Ob 16.55. bo njuna vez najmočnejša. Vzeli si bomo čas, prisluhnili, počakali, se prilagodili in poiskusili najti čimbolj primerno rešitev.

Nedelja

Tudi v nedeljo nas bo božala Luna v biku. Zelo nam bo ugajala dobra in mirna družba, dobra hrana, prijetna glasba in znali bomo preprosto uživati v tem kar imamo.

Za danes nam je Luna pripravila zelo spodbuden sekstil s Soncem, ki nastopi ob 10.46. uri. Bolj bomo zaznavali svoje želje in cilje, tudi uresničiti znamo kakšno svojo napoved.

Do konca dneva pa bo Luna brez aspektov. To pomeni, da nam bo govorila skozi energije znamenja bika. Ker je vsega dobrega lahko enkrat preveč, se lahko začnejo stvari obračati v drugo smer. Uporabimo te zemeljske lastnosti in uživajmo raje v naravi, na sprehodu ali na vrtu. Bodimo bolj romantični in naklonjeni drug drugemu, brez večjih pričakovanj, ki nas lahko spravijo v slabo voljo. Pri vseh teh lepih stvareh nam zna pomagati tudi mesto dispozitorice Venere, ki je v ribah. Tako bomo lahko tudi bolj sočutni, prilagodljivi in emocionalni.

Skoraj na koncu dneva (ob 22.03.) Luna prestopi v dvojčka in sporoči, da bomo nov teden vendarle začeli bolj razgibano, sproščeno in otročje navihano. Večja bo usmerjenost v družbo, med ljudi, tudi trgovine in predvsem tja kjer bo več dogajanja.