Astrološki pregled za vikend (11. – 12. februar)

dnevni horoskop slika
SOBOTA (11. februar)

Za začetek bomo v soboto še lahko zaznavali Luno v levu. V nas bo povečana moč in energija, ki nas bo spodbujala, da se ne ustavimo in zasedimo. Ob 14.51. uri bodo začele veljati energije Lune v devici. Te energije nas bodo spodbujale v delo na drugačen način. Bolj pridni in konkretni bomo. Kar na enkrat bomo naredili plan za naprej in se zapodili v obveznosti.

Ko bo Luna še v levu, bo zjutraj ob 6.52. uri sestavila trigon s Saturnom. Prevzeli bomo odgovornost in skrb za vse opravke. Zavedali se bomo kaj je naša dolžnost in znali bomo primerno postopati.

Bo pa današnjo soboto močno zaznamoval trigon Sonca in R Jupitra. Ta bo najmočnejši ob 16.25. uri. Nekaj njunih povečanih energij so levi in strelci ter ribe zaznali že včeraj. Danes pa se nam obetajo še izrazitejši vplivi. Zaradi Jupitrove retrogradnosti bodo naši uspehi nekoliko manj vidni in opazni, vendar bodo to še vedno uspehi. Veliko zadovoljstvo, srečo in zmago bomo zaznali predvsem v sebi. Osebna izkušnja bo najbolj pomembna in to bomo najbolje dognali skozi duhovne prakse.

NEDELJA (12. februar)

Nedelja ne bo prav nič posebnega. Luna v devici nam bo nalagala svoje naloge in naše misli bodo na momente kar preveč razposajene. Veliko bo dela, opravkov, nalog in skrbi, skrbi, skrbi. Čeprav z večjim zavedanjem pa si vseeno znamo naložiti preveč opravil.

Lunina opozicija na Neptun nam zna ob 10.41. uri marsikaj postaviti na glavo. Po začetni raztresenosti in občutljivosti, bomo potrebovali še nekaj časa, da se postavimo na svoje noge in nadaljujemo. Z razumsko Luno v devici nam bo to kasneje bolje uspevalo in lažje bomo postavili merila za naprej.