Astrološki pregled za vikend 1. in 2. april

dnevni horoskop slika
SOBOTA

Dan norcev in Luna prav složno v znamenju dvojčkov. Danes bomo res nagajivi in razposajeni. Hitro bomo kaj ušpičili in koga prav pošteno potegnili za nos. Hitro bomo menjali razpoloženja in tudi kakšna večja potegavščina v nas ne bo pustila večjih sledi. Bodimo lahkotni in in uživajmo v prijetni družbi. Udeležimo se kakšnih razigranih dogodkov in uživajmo v raznolikosti.

Luna je v rastoči fazi in ob 14.20. uri bo sestavila svoj sekstil s Soncem. Toko bomo v sebi zaznavali več volje in energije. Imeli bomo svoje želje in svoje cilje, ki jim bomo zvesto sledili.

Kmalu zatem, ob 15.45. uri, se bo Luna s kvadratom povezala še z Neptunom. Ta povezava pa nam zna nekoliko odvzeti vso voljo in energijo. Kakšna večja občutljivost in nezadovoljstvo se zna dotakniti najbolj občutljive izmed nas. Pa bomo tudi to zmogli hitro premostiti.

NEDELJA

Tudi v nedeljo nam bo Luna še delala družbo z energijami dvojčkov. V dopoldanskem dnevu se bo našel še kdo, ki kar ne bo hotel pozabiti včerajšnjega dne in vragolije bodo še aktualne. Izkoristimo nedeljo za izlet in gibanje v naravi.

Ob 10.00. uri bo Luna sestavila sekstil z Uranom. To bo tista povezava, ki bo v nas spodbudila željo po drugačnosti in dinamičnosti. Ne bomo posedali in se dolgočasili. Mnogo bolj spontani bomo in hitro se bomo domislili kaj bi lahko počeli.

Opozicija Lune in Saturna bo na vrsti ob 16.42. uri. To povezovanje nam bo narisalo na obraz več resnih, zadržanih in turobnih potez. Veliko skrbi in negotovosti bomo zaznali. Počasi naredimo pregled situacije in dobro premislimo kaj bi radi.

Ob 20.26. uri bo Luna prestopila v raka. Energije se bodo umirile in samo bomo bolj občutljivi. Vse kar si bomo želeli bo mir in bližina naših najbližjih. Luna bo v parih minutah naredila še kvadrat z R Venero, kar bo naša čustva resnično raznežilo in prijetno bo vse tisto, kar nam predstavlja bližino in razvajanje. Vendar previdno, saj bo nežnosti in občutljivosti kar veliko in tako bo tudi naše počutje kar preveč občutljivo in krhko.