Astrološki pregled za torek 9. maj

dnevni horoskop slika
Zjutraj ob 7.00. uri bo Luna prestopila v škorpijona. Vsa intenzivnost in prodornost, ki jo ponuja Luna v škorpijonu bo danes močnejša. Smo pred Polno Luno in vsa energije, ki nam jo lahko da Luna v škorpijonu zna danes tako ali drugače privreti na dan. Povečane energije, ki se bodo danes izrazile, nas bodo usmerjale tako v skrajno potrpežljivost in skromnost ali pa v skrajno izsiljevanje in manipuliranje. Večja previdnost bo potrebna, da se ne opečemo.

Kljub vsemu se danes ob 20.23, uri sestavi zemeljski trigon Sonca in R Plutona. Poleg Lune v škorpijonu bodo te energije najbolj v ospredju. Najmočneje jih bodo zaznavali levi in škorpijoni. Kazala se izjemna moč, tako fizična kot psihična. Zelo trdno in nekompromisno znamo uveljavljati svoj pogled na svet. Veliko stvari nam bo jasnih in za svoje dosežke ne bomo izbirali sredstev. Več uspeha lahko pričakujemo. Tisti najbolj srečni pa lahko tudi zaslužijo.

Jutri zjutraj se sestavi še konjunkcija Merkurja in Urana. Tudi njuni vplivi bodo aktualni že danes. Predvsem za dvojčke, device in vodnarje. Komu bodo te hitre, vroče in nezadržne energije prinesle kakšno pametno idejo? S takim povezovanjem je vse možno. Res vse, saj povezava daje možnost drugačnega pogleda in reševanje problemov na svojevrsten, inovativen način. Previdno le v intenzivnem zagovarjanju svojih stališč, da pogovori ne postanejo prepiri. Tudi v prometu ne bo odveč zadržanost ali večja previdnost.