Astrološki pregled za torek 8. november

dnevni horoskop slika
Tudi danes bo v nas prevladovala želja po druženju in sodelovanju.

V torek še izkoristimo energije, ko bo Luna v vodnarju. Tudi danes bo v nas prevladovala želja po druženju in sodelovanju. Dinamika, gibanje, spontanost tudi drznost in drugačnost bodo lastnosti, ki nas bodo danes zaznamovale. Pojdimo in izkoristimo, kar nam dan ponuja. Hitro bomo prepoznali priložnost in tudi hitro se bomo odločili kako naprej. Danes drugačnost, nenavadnost in izvirnost ne bodo izjema. Popoldne bo Luna v praznem teku. Energije in lastnosti bistrega in aktivnega vodnarja bodo zato bolj poudarjene. Veliko bo zanimanja za najrazličnejše stvari. Prilagodljivost in energičnost nas bo spremljala na vsakem koraku.

Zjutraj bodo energije vodnarja še močnejše, saj se bo Luna ob 7.26. uri s sekstilom povezala z R Uranom. To bo v nas spodbudilo še več drznosti in nenavadnih idej. Kar hitro se bomo znali odločiti za svoje naslednje podvige in prav nič se ne bomo obotavljali. Vsa ta dinamika pa nam vseeno lahko postreže z nekaj več nemira.

Ob 10.57. uri pa se bo Luna s kvadratom povezala tudi z Merkurjem. Fiksni kvadrat nas zna nekoliko vznevoljiti, saj bo potreba po vztrajanju in dokazovanju kar velika. Poleg tega bodo naše misli in želje nepovezane. Težje bomo ostali zbrani in osredotočeni na določeno stvar.

Zadnji Lunin aspekt, ki nas bo danes še nagovoril, bo na vrsti ob 14.54. uri in sicer sekstil Lune in Venere. Spet se povezujeta dva ženska predstavnika nebesnih teles in to nam bo prineslo nekaj več nežnosti predvsem pa potrebe po sprostitvi in uživanju. Še bomo radi v prijetni družbi in se zabavali.