Astrološki pregled za torek 7. junij

dnevni horoskop slika
Naša čustva znajo danes odigrati glavno vlogo in nas tudi zapeljati. Ozirali se bomo v preteklost in si želeli več pozornosti in nežnosti.

Luna v raku bo v nas zbujala željo po varnosti, miru, prepuščanju in domačnosti. Naša čustva znajo danes odigrati glavno vlogo in nas tudi zapeljati. Ozirali se bomo v preteklost in si želeli več pozornosti in nežnosti. Bolj se bomo zavedali vseh vplivov iz okolja, saj bodo izpostavljeni naši čuti za zaznavanje energij na sploh.

Tudi prestrogi znamo biti danes, še posebno do sebe. Luna ob 10.05. uri dopolni neljubo opozicijo z R Plutonom in nam navrže še dodatne izzive, ki jim bomo težko ušli. Zopet bo na preizkušnji naša moč, volja in vzdržljivost.

Zvečer se bo Luna povezala tudi z Uranom, ob 21.19, tokrat s kvadratom. Nenadzorovano bomo hiteli in si delali skrbi po nepotrebnem. Ves ta kaos znamo doživeti kot večji nemir in stres. Močno si bomo želeli svobode in se upirali, kar nam ne bo po godu.

Mogoče bomo z Luninim sekstilom na Merkurja, ki se sestavi ob 21.44., lažje ali pa razsodneje prešli vso to zmešnjavo. Kakšna stvar nam bo že malce bolj jasna, zaradi tega bomo tudi sami znali povedati kaj dejansko mislimo.